MotoNews.pl

Naklejki do fiata!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Złapałem kontakt z posiadaczem kanta, który posiada m.in oryginalna naklejke umieszczaną na tylnej szybie pierwszych fiatów " Hamulce tarczowe ze wspomaganiem". Chce on wydrukować z oryginału naklejki w drukarnii, no i to jak wiadomo kosztuje. Po skontaktowaniu się z nim upoważnił mnie do podania swoich namiarów. Ma na imię Andrzej i jest dostępny pod nr 606 - 96 - 75 - 90
Jako, że sam poszukiwałem tej naklejki już trochę czasu a także ze względu na to, że wiem, iż parę osób jest zainteresowanych takimi naklejkami, chciałbym aby w tym miejscu wpisywały się osoby które chciałyby taką naklejkę kupić.
Niestety cena nie jest mała, ponieważ w przypadku gdyby zamówiło ją coś ponad 100 osób bedzie kosztowac ok 50 zł
Takie info uzyskałem od Andrzeja. W razie czego dzwoncie do niego
Pozdrowienia

jestem wstepnie zainteresowany 2ma sztukami

Może SerU mógłby zrobić te naklejki taniej. Klik

[ wiadomość edytowana przez: Cytryn_126 dnia 2006-01-15 17:08:33 ]

łał a dlaczego az tyle to kosztuje

słuchajcie-nie może być takich deklaracji typu: jestem wstępnie. Bo jak-gościu zrobi 100 szt a tu raptem ostatecznie będzie chciało je kupic 10 osób. Wpisujcie się z ostateczną deklaracją; "kupię na bank"

Ale niestety to jest znów kurewstwo Ja nigdy za żadną ciekawostkę nie żądałem kasy, a ten gość wybitnie chce zarobić.
Domyślam się kto to, bo już raz pertraktowalem chyba wlaśnie z nim. Ja się NIE piszę na tą naklejkę.

Przy tak dużym zamówieniu jakim jest 100 szt,cena 50 zł wydaje się być wygórowana...
Ale skoro jak zdążyłem się zorientować,jest to rzecz wybitnie trudno dostępna,gość na tym bazuje-nie kupisz u niego,nie kupisz nigdzie.

sory, waldi, daj sobie spokoj. za 50zl? i 100 sztuk?

W drukani zrobienie kalendarza na zamowienie kosztuje ze 100-200 zeta, raczej nie wecej i to jednej sztuki, a za taka naklejke to 50-100 zeta za 100 sztuk max...

No właśnie!?
Drogo - to fakt. W razie czego dzwoncie do gościa.
Ja jak bym dyspoował skanem sam bym sobie drukną na foli
Ale niestety nie mam skanu
Te 5 dych jeszcze bym odżałował jeżeli była by profesjonalnie zrobiona zgodnie z oryginałem

Jaka masz ewnosc ze to co on ma jest orginalne? Czy ktos taka naklejke kiedys widzial? nie ma zadnych zdjec z czyms takim? sredino mi sie to widzi... Rownie dobrze mogl sobie koles wydumac sam taka naklejke

Rany! Ludzie-wyślijcie mi wreszcie wzór takiej naklejki to Wam narobię ile będziecie chcieli po góra 5-6 zeta za sztukę i nie ważne czy będzie tych naklejek 5 sztuk czy milion.

hmmm o ile sie nie myle problem polega na tym, że nikt takego wzoru NIE MA:]

Jeszcze jedno trzeba sobie powiedzieć.Przy tej cenie nie znajdzie chętnych na 100 nalepek,będzie mógl sobie np na pralkę nakleić

Spokojnie Panowie. Seru jest mistrzem w tym temacie i nie ma sie co spieszyc Jeśli chodzi o wzór, to myslę, że w kooperacji z Hetmanem w końcu sie uda uzyskać dokładne foto i wymiary tej naklejki 50 zl za taką naklejke to skandal!!! Poczekajmy jeszcze troche, sytuacja sie pewnie wyklaruje

wezcie wykonajcie naklejke o dlugosci np. 1 lub 2 cm
wezcie cyfraka podejdzcie do auta naklejcie ja kolo "orginału"
i cyknijcie fote reszte sie w corelu lub innym programie obrobi
i po sprawie reszta zajmie sie SerU i po temacie

Cytat:
2006-01-15 17:36:22, Julo_ pisze:
Jaka masz ewnosc ze to co on ma jest orginalne? Czy ktos taka naklejke kiedys widzial? nie ma zadnych zdjec z czyms takim? sredino mi sie to widzi... Rownie dobrze mogl sobie koles wydumac sam taka naklejke

Gość miał ponoć oryginał na szybie i z tego oryginału robi naklejkę- tak mi w rozmowie telefonicznej powiedział. Ponoc miały być dwa rodzaje naklejek: pierwsze wykonane były w technice kalkomanii a nieco późniejsze jako standartowa naklejka. I właśnie taki późniejszy standart chce gość wykonać. Co do zrobienia naklejki samemu: rzecz oczywista - tylko skąd wziąść wzór?

Cytat:
Spokojnie Panowie. Seru jest mistrzem w tym temacie i nie ma sie co spieszyc

Hehe-już nie bądź taki skromny A niby dzięki komu mam do zaoferowania takie oto naklejki? Macio jest autorem tych wzorów a ja je jedynie przerobiłem na formę naklejkową

Jakby co to są do wzięcia po 1,50 za sztukę

o, czuje ze MIM sie do ciebie zglosi. Ja zreszta osobiscie tez, ale to jak zerkne jak wersje mam u siebie

Cytat:
2006-01-15 18:52:48, waldi125p pisze:
Gość miał ponoć oryginał na szybie i z tego oryginału robi naklejkę- tak mi w rozmowie telefonicznej powiedział. Ponoc miały być dwa rodzaje naklejek: pierwsze wykonane były w technice kalkomanii a nieco późniejsze jako standartowa naklejka. I właśnie taki późniejszy standart chce gość wykonać. Co do zrobienia naklejki samemu: rzecz oczywista - tylko skąd wziąść wzór?

Czyli to ten pajac co z nim gadałem. Niestety on właśnie tyle sobie liczy za udostępnienie wzoru
Poczekajmy aż ktoś niepazerny to znajdzie.