Niedziela 13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Chciałbym się zapytać czy w niedziele 13 za 2 tygodnie planujecie cos na pasie? Klub Sr chciał by użądzić większy spocik zapraszajac kluby z malopolski, na "otwarcie sezonu". W planie było zrobienie wyscigów równoleglych i proby sprawnosciowej na odgrodzonej czesci pasa. Tak jednak sobie pomyslalem że jak by się wa chciało to mozna by było polaczyc sily i SR zajelo by sie wyścigami rownoległymi (z podziałem na klasy systemem pocharowym) a KR przygotowało by próbę sprawnosciowa.

Pozdrawiam
Artur

nie wiem czy to przejdzie,my chyba wolimy jeździć na próbach a wyścigi równoległe nasz nie interesują przynjamniej mnie

ten post ponizej to od gadzia. osobiscie mam podobne zdanie ja on ale wsółpraca pszynosi zawsze dobre korzysci my podpatszymy ich oni nas i bedzie ciekawe. ale co na to szefu????!!

Cytat:
2003-04-02 14:08:47, bartek-bujak pisze:
nie wiem czy to przejdzie,my chyba wolimy jeździć na próbach a wyścigi równoległe nasz nie interesują przynjamniej mnie

powinieneś chyba dokładniej czytać to co pisze kisiel
" a KR przygotowało by próbę sprawnosciowa"

a ty sie czepiasz wyścigów

lukaszc przypominam ze post który cytujesz jest autorstwa niejakiego GADZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

niech szefu podejmie decyzję, ale ja muślę że to nie przejdzie

Ten co najbardziej wkur...a Konrada :|

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-04-03 23:32:21 ]

Artku. mimo całej sympatii jaką cię darzę (a do tego mam wobec Ciebie mały dług) napiszę co mi leży na sercu:

1. Jesteśmy Klubem Rajdowym i tak chcemy być kojarzeni.
2. Nie wyobrażamy sobie współpracy z pewnymi osobami które robią dla Twojego Klubu imprezy.
3. Twój Klub jest OK, ale osoby spoza Klubu które przyjeżdżają na Wasze zloty psują Wam opinię i nie mamy zamiaru dla nich robić imprez żeby uniknąć nieporozumień. Dużo ludzi=duży problem. Chociaż chcesz dobrze to zawsze ktoś zepsuje klimat.
4. Na prawie każdym Waszym zlocie jest stłuczka, urywane koła itp.- my w to nie wchodzimy, sory
5. Prawdopodobnie i tak 13 nie bedziemy mieli czasu.
6. Fiutowi - zimnemu łokciowi który jechał na wasz ostatni zlot i dzięki któremu podczas mijania z nim na dojazdówce skrzywiłem felgę bo był taaaaki szeroki, życzę przebicia wszystkich czterech opon naraz
7. Proszę członków mojego Klubu o nie dodawanie głupich komentarzy.

Dziękuję za uwagę
AMEN

Konrad a zapamiętałeś numer rejestracyjny tego "szerokiego"?? jeśli tak to można dojśc gocia po numerach i wliczyć mu w koszty co ja co ale chamstwo trzeba tępić od zarodka

Ten co najbardziej wkur...a Konrada :|

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-04-03 23:31:10 ]

nie pamiętam bo dopiero pod domem jak dokładniej obejrzałem felgę to się kapnąłem że krzywa, a tak to słyszałem tylko DUP!! i myślałem że OK, pamietam tylko łokieć wystający z okna i nic poza tym

Niestety jeśli nawet odbył by się ten sprint i próba, to raczej bym na nią nie dotarł,bo coś mi wyskoczyło ważnego

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-04-06 12:18:59 ]