Niedziela 30.03 - nastepne spotkanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sluchajcie gadalem z miskiem i umówilismy sie na jutro na 18 na pasie na male widowisko.wpadnie ktos jeszcze??mile widziani klubowicze.co wy na to??Zapraszam wszyswtkich na pas o 18

Prośba : Ma ktoś może kamerke załatwić bo ja niewiem czy coś wyczaje a myśle że warto nagrać Bestie w Akcji

to do nas nie przyjedziecie ?

Inik ty wiesz ze jak bym moogl to do ciebie bym zawsze przyjechal ale niemam sie z kim zabrac a klubowiczów jak sami widzisz jest narazie mala garstka a ci co mają juz naklejki na swoim aucie niemają funduszy na taką podruż.Napewno Corn sie pokaze czerwoną corolcia ale on jeszcze niema nalepek wiec reprezentuje KsK potajemnie.Obiecuje ci tu i teraz przy wszystkich ze kiedys nadejdzie taki dzien ze zjedzie sie do was pelno aut z napisem Kamikadze ale nieteraz

Ojoj nie wiem jak to bedzie bo ja po calym dniu jezdzenia nie bardzo chyba bede mogl jeszcze wpasc no ale okaze sie. Bo cos pogoda sredniawa

Corn postaraj sie byc

Udalo mi sie juz fure poskladac...
Wybieram sie do Trzebini wiec bede reprezentowal nasz klub, potajemnie niestety...

ps. nie proponuje nikomu miejsca w autku bo nie mam - Kobita

Uriel a co ci tak ta jazda spokojnie szla ? Auta oszczedzasz czy kobieta ? nie ciekawie ten blotnik u ciebie wyglada

Jechalem spokojnie bo nie do konca mam odpowietrzone hample i nie chcialem ryzykowac ...
a moja kobita to raczej lubi ostra jazde

PS. qrna nie zauwazylem Cie szkoda ze nie dales jakos znac

PSS. a blotnik to jeszcze mam nadzieje ze niedlugo bedzie tak wygladal

Aha Uriel nie chce nic mowic ale pod Makiem stalismy obok autami pozniej za rondem na drugich swiatlach znoowu obok pozniej podrodze byles troche za mna (zwykle 3 auta) i uwazalem zebysmy zadaleko nie odjechali tzn zeby zaduzo aut nie bylo miedzy nami ale tak pozatym to sie nie widzielismy

I juz jest po zlociq!
Dziekuje za przyjazd i mam nadzieje ze wam sie podobalo. U nas wiekszosc ludzi jest zadowolona(w zasadzie to jeszcze nie spotkalem sie z kims komu dzisiejsze otwarcie sezonu by sie nie podobalo). Frekwencja dopisala-mowie o klubach i osobach postronnych

Jeszcze raz dziekuje za przyjazd i do zobaczenia gdzies na jakims nastepnym zlociq

Pozdrawiam caly KaMiKaDze SqUaD

Cytat:
2003-03-30 23:42:24, Cornholio pisze:
Aha Uriel nie chce nic mowic ale pod Makiem stalismy obok autami pozniej za rondem na drugich swiatlach znoowu obok pozniej podrodze byles troche za mna (zwykle 3 auta) i uwazalem zebysmy zadaleko nie odjechali tzn zeby zaduzo aut nie bylo miedzy nami ale tak pozatym to sie nie widzielismy

Corn no to Uriel ma racje.przeciez nigdnie sie niewidzieliscie.Co ty myslisz ze wszyscy jak jadą sie rozglądają??Uriel poprostu patrzy przed siebie na dorge a nie na inne auta czy tez znaki drogowe

Niestety w Trzebini nie bylem-wzgledy finansowe Ale na pasie bylem i zaprezentowalem kamikadze z jak najlepszej strony Oj zostawilem sporo bieznika Mrl ze SR robil fotki moich charców wiec na ich forum w niedlugim czasie zobaczyci bestie w akcji Nie obylo sie bez przeszkod - zagotowała mi chodnica i polalo sie borygo juz myslałem ze to poszla chodnica ale naszczescie puscil tylko zawor bezpieczenstwa Teraz musze szukac oponek bo jena z tylu zaczela targac TWI a druga to juz zupelna padlina.

Szacuneczek

Zdiecia Besti jak szaleje juz są.Aż miło popatrzec.A widze ze nawet Corn sie znalazl ale niestety w pozycji zatrzymanej

Panowie jak bedziecie przegladac te zdiecia luknijcie na 3 stronce na zdiecie jak koles przyczepia zderzak do bialego seata ibizy.moze ktos przeczytac co on ma napisane na koszulce bo albo ja zle widze albo nam ktospodwedzil nazwe
http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=28656

...::KaMiKaDzE SqUaD KrAkÓw::...

Cytat:
2003-03-31 07:11:58, Mefisto pisze:
Cytat:
2003-03-30 23:42:24, Cornholio pisze:

Corn no to Uriel ma racje.przeciez nigdnie sie niewidzieliscie.Co ty myslisz ze wszyscy jak jadą sie rozglądają??Uriel poprostu patrzy przed siebie na dorge a nie na inne auta czy tez znaki drogowe

hahaha
moja wyprawa do Trzebini byla niemalym poswieceniem ze wzgledu na stan zdrowia wiec prosze nic mi tu nie imputowac,
bylem chory, mialem goraczke, leb mnie napierd..... wysmarkalem tone chusteczek do nosa, a wy mi tu cos bredzicie ze niezauwazylem kogos

efekt jest taki ze dopiero dzisiaj sie zwloklem z wyrka...

Cytat:
Panowie jak bedziecie przegladac te zdiecia luknijcie na 3 stronce na zdiecie jak koles przyczepia zderzak do bialego seata ibizy.moze ktos przeczytac co on ma napisane na koszulce bo albo ja zle widze albo nam ktospodwedzil nazwe
http://www.forum.tuning.pl/viewtopic.php?t=28656

...::KaMiKaDzE SqUaD KrAkÓw::...

Nie chce cie smucic Mef, ale to szybiej Kamikazee Driver mogliby was oskarzyc o plagiat nazwy. Ten klub przyjezdza do nas od dobrych 6 miesiecy, a istnieje jeszcze dluzej, o czym zreszta swego czasu ci mowliem

[ wiadomość edytowana przez: InFiK dnia 2003-04-02 15:49:28 ]

Nie chce cie smucic Mef, ale to szybiej Kamikazee Driver mogliby was oskarzyc o plagiat nazwy. Ten klub przyjezdza do nas od dobrych 6 miesiecy, a istnieje jeszcze dluzej, o czym zreszta swego czasu ci mowliem

Wiec robi sie nieciekawie z tym kamikazee Driver co Mef skoro byli pierwsi?????? Moje zdanie jest takie oni sa kamikazee driwer a my jestesmy kamikadze squad roznice widac odrazu wiec plagiatu nie powinno byc

Nieno spoko jak juz mówilem wiele razy SR tez ma gdzies tam w polsce swoich dublerów wiec sie niema co martwic-przeciez to jest zabawa.
A pozatym jednak czyms sie różnimy - My mamy Bestie a oni nie Dobrze mówie??

No nie wiem czy tak nie maja
Kto w Trzebini widzial czerwonego paska wie o czym mowie

Ale naturalnie problemu pewnie nie ma, skaro Chris z Kamikazee problemu nie widzi.

No passat robil wrazenie bylem w szoku co on z niego wycisnol. I jestemm tez pelen podziwu dla kierowcy ze wytrzymal tyle wewnatrz. To musi byc ciekawe uczucie kiedy dym zaczyna sie przedostawac do srodka