MotoNews.pl
11 Zmiana przodu auta (136396/45) - PT

Zmiana przodu auta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co sądzicie o zmianie przodu mojego auta? Przerobiłem go ze starszego modelu (przejściówka) robiłem sam w swoim warsztacie. Jakby ktoś chciał to zapraszam

Nie jesteś pierewszy

Co z tyłem? Wydaje mi się, że zderzak jest jeszcze z mk VI. Mam rację? Lusterk ai klamki jakoś nie pasują do tego przodu...

[ wiadomość edytowana przez: Snale dnia 2006-02-22 13:08:47 ]

wyszło ci naprawde ładnie acz kolwiek uważam że przód MKVII jest bardzo brzydki jak dla mnie i ze zderzakiem bez halo przypomina mi pyszkek takiej płaskie ryby

Cytat:
2006-02-22 13:24:08, Remarq pisze:
wyszło ci naprawde ładnie acz kolwiek uważam że przód MKVII jest bardzo brzydki jak dla mnie i ze zderzakiem bez halo przypomina mi pyszkek takiej płaskie ryby

jest za okrągły... za słodki... tylko bad look go może podratować

Ale ze zderzakiem z halogenami to juz zupełnie inna bajka

a mnie mk7-mki zawsze beda sie z muminkami kojarzyły

aż taki dzwon byl?

a na serio to wyglada niezle, jednak tak jak koledzy juz pisali szkoda ze nie zainwestowales w zderzak pod halo.

[ wiadomość edytowana przez: BUGZ dnia 2006-02-22 14:02:51 ]

Wedlug mnie bez halo to to nie halo

Ale ogolnie ladnie zrobione.

hehe. No tak przydałby się z halo, ale za drogie były i jesczze same halo też są drogie, a mi sie spieszyło.

Z tyłu zderzak jest z mkV ale zaszpachlowałem rowki, szczelina została.

A nie był bity mocno tylko mała stłuczka. I tak musiałem nową lampę kupić i kierunki, to kupiłem dwie z podrób za dwie dałem nie całe 400, a zderzak, wzmocnienie, pas przedni, błotnik i grilla musiałem kupić, wiec zrobiłem przerókę. Tylko jesczze trzeba było przerobić zamek.

No i koła mam 14ki, to trochę zmienia. Jescze musze kupić jakieś fajne alu.

mordka MKVII jest śliczna, a mnie nawet bez halo muminka nie przypomina, wystarczy ładny grill np. z ghia, a jak by do tego glebe jeszcze dać i hokej jaki to jush super

nie ma to jak beMKi 7

Mi się podoba Autko odmłodziło się o dobre kilka lat Chociaż osobiście posiadając taki samochód, poszedł bym w przeróbkę na RS-a z garbami i zderzakiem z kierunkami (tak jak Slawas1

No też mi sie bardziej podoba i bym tak chętnie zrobił, ale finanse finanse i jesczze raz finanse

a powiedz co było nie ten tego z zamkiem??

A nic jest praktycznie taki sam... tylko ta lapka do otwierania jest inaczej wyprofilowana ;] ale wystarczy wygiac

acha. myslałem ze cos w konstrukcji zamka jest inne

Cytat:
2006-02-24 07:45:18, fryszard pisze:
acha. myslałem ze cos w konstrukcji zamka jest inne

Biedny Frysio już się wystraszył a dzisiaj Kup Teraz kliknął

Wyszło OK. chociaż ja osobiście raczej się zastanawiałem jak to zrobić żeby kupić najmłodszego essa i zrobić na MKV

No właśnie tak jak chłoppaki piuszę wystarczyło troszkę pokombinować z tą wajhą odbezpieczającą rygiel i wszystko jest ok.