[k] hak do zastawy 1100p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jw taki do przyczepki rzecz jasna

Cytat:
2006-01-28 01:49:20, rosck pisze:
jw taki do przyczepki rzecz jasna

przełoż z malucha :lo l:

Mam i chetnie sie pozbede! Hak do 128 sedan, mocowany do uchwytow zderzaka wiec na 100% pasuje do zastawy. Z instalacja elektryczna, kabelki tylko wykrecilem z kostki.

ale chyba nie tylko do uchwytow zderzaka Bo jesli tak to chyba bardzo lekkie przyczepki sie na tym ciagnie :/

Nie no, troche sie zle wyrazilem. Jest jeszcze montowany do tylnej belki w takim specjalnym uchwycie na srodku, pod spodem. A zderzaki sa mocowane do koncow podluznic. Poza tym samochodzik ktory sam wazy 750 kg to nie moze ciagnac niczego konkretnego...
Hak jest normalnym wyrobem rzemieslniczym nie zadna samorobka/prowizorka.

Cytat:
2006-02-15 21:50:32, yapko pisze:
Nie no, troche sie zle wyrazilem. Jest jeszcze montowany do tylnej belki w takim specjalnym uchwycie na srodku, pod spodem. A zderzaki sa mocowane do koncow podluznic. Poza tym samochodzik ktory sam wazy 750 kg to nie moze ciagnac niczego konkretnego... Hak jest normalnym wyrobem rzemieslniczym nie zadna samorobka/prowizorka.

spoko jak kupilem zóltego fiata to mial hak przymocowany wlasnie do uchwytow zderzakow i do samej listwy tylniego pasa (tam gdzie sie czesto podwiesza wlew gazu),nic wiecej,nie wiem co za kretyn wymyslil taki hak

a masz fotke i ile za to chcesz??

Cytat:
2006-02-15 22:22:18, bimber1 pisze:
spoko jak kupilem zóltego fiata to mial hak przymocowany wlasnie do uchwytow zderzakow i do samej listwy tylniego pasa (tam gdzie sie czesto podwiesza wlew gazu),nic wiecej,nie wiem co za kretyn wymyslil taki hak

ciągałem ciężkie auta/przyczepy za ten patent i nic nie działo sie z budą...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-02-15 23:51:45, rosck pisze:
a masz fotke i ile za to chcesz??

Gdzies mam fotke jak byl na samochodzie, podaj maila na priv to wysle. Normalny hak do przyczepki.
Cena, powiedzmy 50 zl.