RECZNY ?!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

Zaciagnalem dzisiaj reczny, uslyszalem TRZASK i zerwalem linke najprawdopodobniej od prawego kola, bo na jednym cos trzyma, ale nie wiele.... Przed tem raczka recznego przeskakiwala 3-4 zabki, teraz leci z 10 :||

ile moze kosztowac naprawa ?

w 100 się zamkniesz

Cytat:
2006-02-14 01:35:42, Zoltar pisze:
w 100 się zamkniesz

nooo nie bardzo :/ 55zl linka a robota 80 zl ) ASO w Krakowie dokladnie AKROPOL, nooo ale, jak zwykle nie mieli czesci i godzine czekalem az mi przywioza linke z innego daewoo ehh

Cytat:
2006-02-14 10:25:15, bobson pisze:
nooo nie bardzo :/ 55zl linka a robota 80 zl ) ASO w Krakowie dokladnie AKROPOL, nooo ale, jak zwykle nie mieli czesci i godzine czekalem az mi przywioza linke z innego daewoo ehh

U nas na prowincji za linke dalem 45... i 40 min roboty (pod warunkiem, ze bebny szybko zejda -> kanal wskazany no ale nie wszyscy lubia i chca rece brudzic

[ wiadomość edytowana przez: yankie dnia 2006-02-14 10:28:57 ]

Cytat:
2006-02-14 10:27:57, yankie pisze:
U nas na prowincji za linke dalem 45... i 40 min roboty (pod warunkiem, ze bebny szybko zejda -> kanal wskazany no ale nie wszyscy lubia i chca rece brudzic [ wiadomość edytowana przez: yankie dnia 2006-02-14 10:28:57 ]

hehehe gdybym tylko mial garaz moglbym sie z tym pobawic ale nie mam garazu;]ani tymbardziej kanalu nie bawie sie za bardzo w mechanika ale teraz bylbym juz w stanie sam sobie wymienic-naprawde nic trudnego

Własnie kupiłem linkę recznego na allegro--41zł---widziałem że jest znowu wystawiona.Sprzedawca sprawdzony,dostałem towar w 3 dni od zakupienia.Tez muszę wymienić bo u mnie jest pewnie od początku ta sama i już ledwo dycha....moja żona ostatnio się zapomniała to pózniej musiałem prać po niej od spodu kijem,żeby pusciła

Cytat:
2006-02-14 20:44:46, leszek_espero pisze:
moja żona ostatnio się zapomniała to pózniej musiałem prać po niej od spodu kijem,żeby pusciła

Prałeś po żonie?
I co? Puściła?

Sławekk dobre dobre.... Masz u mnie piwo jak sie kiedyś spotkamy

Zona się zapomniała i oczywiście zaciągnęła reczny

Cytat:
2006-02-16 20:50:36, leszek_espero pisze:
Sławekk dobre dobre.... Masz u mnie piwo jak sie kiedyś spotkamy

Może w Iłkach?? Ja będę z żoną
Piwko to pewnie wysączymy razem nie jedno