[S] Części z BIS"a

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ogólnie prawie wszystko z bis'a prócz tego co niezbędne do centrala Czyli ogólnie: silnik, nagrzewnica, wnętrze itd. Jak ktoś coś chce to pisać

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

nagrzewnica do sprzedania jeśli tak to za ile????

Sama nagrzewnica czy z panelem ? Wolałbym puścić całość To nie jest wsumie moje, lecz brata, więc zaproponuj coś a ja mu przekaże oferte.

[ wiadomość edytowana przez: GR235I3K dnia 2006-02-12 21:43:23 ]

ja bym wzial z panelem - ustawiam sie za kaza.

masz moze felgi na sprzedaz

Dajmy na to że razem z panelem GR235I3K powiedz po prostu ile byś chciał za to , to nie mój towar więc nie wypada mi oferować wiesz jakąś cenę wywoławczą chyba masz pozdro

ale wicie co z drugiej strony ja jej nie klepie więc jak ktoś jest zdecydowany(jaqo widze chyba zaraz po mnie) to bierta ją, bo coś czuje że za wysyłkę z Suwałk do Bielska to bym zabulił troszkę.

podaj GR235I3K prosze cene i cene wysylki.

Myśle, że wysyłka nie powinna przekroczyć 20 zł Powiedzmy 100 zł za Nagrzewnice, wentylator i panel środkowy pasuje ?

niechce sie wcinac ale widze ze juz 2 panow jest chetnych , tez mam na sprzedaz nagrzewnice i chlodnice jak juz GR235I3K sprzeda swoja to ja mam wrazie czego pytac na gg 2007292
Pozdro

Co nie ma chętnych ? Jeżeli cena nie pasuje to czekam na propozycje