Niklowane lub chromowane zderzaki do maluszk Sprzedam! TAnio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam niklowane zderzaki do maluszka są chetnie ale nie mam fotek ile proponujecie zostały mi po maluszku taty

[ wiadomość edytowana przez: Fido1Maluch dnia 2006-02-06 22:27:18 ]

Są chętnie ????

nie możesz pisać w temacie czy [K] [S] [Z]???????

to pokaz jak wygladaj, i ile za nie chcesz, mozwe sie zdecyduje

priv Ci wysłałem , nie umiesz odebrać czy co??

nie mogę inaczej ssorki

są propzycje 25za sztuke za 2 chce 50zł stan na 4+ psata polerska i będą wyglądać jak nowe

jak sobie wyobrazasz to ze ktos ci zasugeruje cene za rzecz ktorej nie widzial?? tym bardziej jesli chodzi o zderzaki ktorych stan moze byc od agonalnego po nowke jeszcze nie zakladana??

pisałem 50zł za komplet po wypolerowniu psata polerską bedą jak nowe są proste i nie porysowane

są chętnie dobra 40zł

jesli ich stan jest taki ze mozesz sie w nich golic to biore jesli nie to nie

ja się nie gole ale jak je wupolerujesz to mozesz się golić

to moze ja sie narazie wstrzymam... zrob fotki to moze sie dogadamy, moze blady sie skusi

fotek nie zrobie bo nie mam cyfrówki ale są super sam bym założył tylko przedni pas mam zklepany bo obciąlem raz znak i sam robiłem blacharke i brzydko wyglada tak to bym je założył wiec decyzja nalzey do Ciebie daj 5min będziesz zadowolony

sa takie jak tu?

nie sa takie jak na fotce nr 3

pisałm że trzeba strzelić polerke

jak jest ktoś chętny to pisać na gg 4458436 lub dzwonić 608496493 stan na 4+ dla mnie sa ok i chetnie bym sobie załorzył gdyby nie mój przedni pas który jest kiepsko pospawna i brzydko by to wygladał kasa 40zł zapraszam niechce nikogo naciągnoć bo nie oto chodzi oki dzieki peeeyo 127

[ wiadomość edytowana przez: Fido1Maluch dnia 2006-02-06 23:16:39 ]

kurcze, spokojnie jak chce ktos kupic to kupi !! ja bym chetnie zapodał od Ciebie przedni ale nie wiem własnie jak wyglada !! a kota w worku nie kupuje juz raz kupiłem niby idealne i szkoda gadac w jakim tanie były !! zrób fotki i bedziemy rozmawiac

Fido Dido , pod każdym swoim postem masz taki magiczny przycisk "edycja" , staraj się go używać , bo już minęły czasy nabijania postów , a jak go naciśniesz , to się przekonasz do czego służy . Miłego gawędzenia na forum .
Pozdro. Piotrek.