2 Rajd Magurski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Za tydzien tj. 10-11 niedaleko obbedzie sie pierwsza w tym roku eliminacja RSMP. Jako, ze mi sie nie chce wiecej pisac LINK
Ja bede chcial pojechac w sobote, ktos ma zrobic rozeznanie jak sie najlepiej przemiescic miedzy odcinkami i gdzie sa najlepsze miejscowki. Jacys chetni ?

moze uda sie zalapac na sedziego zobaczymy

Jakbym nie mial egzaminu w piatek to bym sie zabieral na 100% z ekipa adsu, a tak to do zobaczenia w sobote.

Ja niestety tez odpadam, 10/11 mam ostatnie egzaminy

A ja zycze powodzenia załogom bez opon z kolcami...
Taka mała szwecja ...
podobno nawet na asflacie lezy sporawo sniegu a odsniezarki nieleca po asflacie.
Więc jak pójdą ci zkolcami a po nich ci bez to bedzie ajzda w koleinach

ja bym pojechal na slikach

tiaaa akzdy chyba chciałby wystartowac tylko ceny przygotowania auta sa porażajace

21xN4 w RSMP+duzo sniegu, szybkie partie z hopkami. Ja sie nie obawiam o zalogi bez kolcow o dobre zimowki daja rade, zapewniam. Wiec jak, jedzie ktos jeszcze?

Ja sie zastanawiam. Raczej podskocze i zobacze co z tym sedziowaniem

Jesli bylby ktos chetny to mysle, ze bede mial ze dwa wolne miejsca w samochodzie, ale to bede wiedzial jutro na 100%.

Wstepnie mam dwa miejsca w samochodzie, koszt jakies 20zl. A i jeszcze, ktory odcinek bedzie obstawial ads w sobote?

tomeq o ktorej wyjezdzasz w sobote?

Okolo 6, moze troche wczesniej, zalezy jakie bede mial informacje o stanie drog w tamtym rejonie. No i miejsca sa aktualne jakby ktos reflektowal.

Odcinek testowy

[ wiadomość edytowana przez: tomeQ_ dnia 2006-02-10 13:19:24 ]

TomeQ i jak bylo?

Sympatycznie Fotorelacje na kazdym serwisie rajdowym. Moge jedynie zaznaczyc, ze kto nie byl ten dupa jedna z najlepszych imprez moto na jakich bylem, te slogany z "małą Szwecją" wcale nie sa przesadzone Niestety nie dotarlem do ekipy ads'u bo bylem w sumie na dwoch odcinkach, a ten ktory obstawiali nasi ziomale opuscilem, bo byly bardziej widowiskowe i emocjonujace. Ogolnie to nie zaluje 500km, ktore wtedy zrobilem.

Klip 1, glownie PZM
Relacja w tvn turbo, program oes
Klip 2, glownie n4
Kodeki do klipu nr 2
Wiecej w czasie pozniejszym jakby kogos interesowalo.
Nawet w oesie sie zalapalem jako wypychacz subaryny, domagam sie tantiemow z publikacji programu