Tankownie paliwa w Coupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pewien problem z tankowaniem paliwa. Jak normalanie włożę pistolet do wlewu do końca to od razu odbija, nawet gdy nalewam powolutku. Tankuję więc z pistolotem włożonym do połowy i po skosie. Wtedy tak na 50% prędkości idzie. Końcówka jakieś 6-8 litrów to już koniecznie powolutku, inaczej też od razu odbija. PYTANIE: te coupe wszystkie tak mają , czy tylko z moim coś nie tak. Sprawdziłem jedyny jaki zauważyłem przewód odpowietrzający bak i jest OK. Ma gdzieś prawie 1 cm średnicy i jest umiejscowiony wzdłuż rury od wlewu paliwa. Jest może jeszcze jakiś inny? Jakaś porada co z tym zrobić?

Hejka,

ja mam co prawda starszy model bo Scoupe ale widze ze sie nic dalej nie zmienilo Dokładnie tak samo mam ja przy wlewaniu - ostatnio co prawda znalazlem sposob na tankowanie - opieram nalewak na dol i tak jakos idzie

Pozdrawiam
Fuxio

U mnie w lantrze po zakupie jej też nie szło zatankować ale nie wiem czy się coś odetkało czy to ja się ją tankować nauczyłem

Witam
Poszukałem jeszcze na www, popytałem i wychodzi, że "ten typ tak ma". Faktycznie najlepiej wlewa się paliwo tak jak Fuxio napisał, z tym, że jeszcze trzymam nalewak trochę po skosie. Wtedy mam tempo nalewania do przyjęcia.
Pozdrawiam
Fuzel

panowie nie umiecie lac,
to sie tylko tak wydaje że odbija,
trzeba samą koncowke tylko wsadzić
spróbujcie , od razu ulga
tez tak kiedyś mialem ,
i kazdy
kto mi tankowaexzz tak miał
za to koleżka ze stacji lotosa mi pokazal, bo już kiedys takiego jak powiedzial tankowal heheheheheehehhe