Szkoda...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szkoda, że nikt z Klubu nie przyjechał do Gdowa. Rajd o puchar Wójta był super, choć pogoda troszkę podła. Wystartowały cztery Nivy, a w sumie było siedem sztuk. Postaram się wkrótce przesłac więcej zdjęć na stronę.

PS:
A tak troszkę się pochwalę na koniec. Z tych cztertech moja była najszybsza na OS-ie.

No to gratulacje
Z niecierpliwością czekam na fotki

Również gratuluje !
Przymierzałem sie do tego wyjazdu(jako kibic oczywiscie) ale niestety dziś cały dzień przesiedziałem przy kompie pisząc artykuł na jutro((No cóż myślę,ze następnym razem sie uda ))Tylko pisz proszę wcześniej o planowanych rajdach.na pewno postaramy sie przyjechać
Paweł
P.S. ja juz fotki widziałem- ostra jazda, myślę,ze nie kazdy zdecydowałby sie na taki rajd- to niedźwiedzie mięso))
I druga sprawa - teraz juz wiem na pewno,ze to TWoja Niwę widziałem kiedyś na stacji benzynowej w Sosonowcu
Pozdrawiam i jeszce raz gratulacje
Paweł

Pierwsze fotki z tej imprezy do obejrzenia TUTAJ
Z niecierpliwością czekam na nastepne

Na fotkach oprócz Niwy Andreja widac jeszcze tylko UAZY ( icos tam w tle ). Czyżby żaden "zachodnich bulwarowych" terenowców nie odważył się na jazde????
Jeszcze raz gratulacje)

Paweł

Oj, było kilka "sprzętów", ale niestety, jak wjechaliśmy do lasu to się skończyło! ... i wstyd, wróciliśmy asfaltem!!! Ale Nivki były dzielne. Wysłałem właśnie resztę zdjęć.

No i są już kolejne fotki z rajdu na stronie - jeszcze raz dzieki dla AndrzejaS

FOTKI TUTAJ