WYPAD DO "SKORPIONA" (WARSZAWKA I OKOLICE)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Drodzy Klubowicze i użytkownicy Ładzinek z Warszawy i okolic!

W przyszły piątek będę miał okazje wracajac z delegacji wjechac do hurtowni „SKORPION” w Krakowie z zamiarem kupna paru drobiazgów do swojej 21072.

Wiec, jeżeli ktoś by chciałby cos bym mu zakupił w „SKORPIONIE” to czekam na informacje, a w poniedziałek pomiędzy 13-14:00 będę przejeżdżał przez Wa-wke i mogę się gdzieś zatrzymać po listę części, oraz kasę na nie!( Oczywiście w granicach rozsądku, wielkogabarytowych części oraz elementów NIE ZABIERAM)!

Serdecznie Pozdrawiam
igiers.

[ wiadomość edytowana przez: Leszek_Gdynia dnia 2006-03-01 22:40:53 ]
[ powód edycji: korekta tematu U=A ]

Jakby się Ktoś zdecydował na coś większego i gabarytowego, ewentualnie nie udało mu się załapać na transport IGIERSa, to ja będę w Kraku 02.03.2006 (Palio kombi). POLECAM SIĘ !!!!!

NIE, TO NIE !!!

BEZ ŁASKI, JUŻ MAM AUTO ZAJĘTE !!!

Robal a jakos w niedlugo tez bedziesz jechac??
Nie chce Cie specjalnie ociązac ale mialbym duze zamowienie i nawet specjalnie nie wiem jak duze, bo na wiosne sie przymierzam do duzego remontu podlogi ( bede brac progi, te ..."kosy" czy jak tam ( wzmocnienia i te interesy do podnosników, bo ponoc to to razem) nie wiem ile te blachy zajma miejsca..
Nie wiem czy masz tyle miejsca to raz a po drugie to tez do konca narazie nie jestem w stanie ustalic kiedy ( chodzi o $$)

Bobo, za dwa tygodnie wylatuje do Anglii i dopiero wtedy będę jechał do Kraku (ale z Kraku już nie wracam).

Jeśli chodzi o te "kosy", to ja je kupiłem w maju i niestety jeszcze nie wymieniłem i przez najbliższe dwa lata ich nie będę używał (leżą do dziś spokojnie na działce). Jak chcesz to się dogadamy, tylko szybciutko! Te "kosy", to u mnie oba progi zewnętrzne i bodajże dwa "podciagi" (takie coś co jest pod podwoziem, w poprzek do kierunku jazdy auta, gzdieś w okolicach słupka przednich drzwi, w formie klina, z dziurką w środku - czy dość obrazowo to przedstawiłem)

[ wiadomość edytowana przez: robal dnia 2006-03-02 23:10:40 ]