MotoNews.pl

Kumho z 96roku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na początek prosze adminów o niezamykani tego tematu bo jest dlamnie ważny. chodzi mi o to że może ma ktoś na sprzedaż koło zapasowe z nową oponą. bo ja mam nowy zapas kumcho z 96roku i nigdy nie był używany. nie moge nigdzie dokupić takiej opony bo kumcho już robi inny bieżnik. ja mam z 96 roku. jeśli ktoś ma taka nową to chętnie bym od niego odkupił. jeśli temat zostanie zamknięty prosze o info na priva.

[ wiadomość edytowana przez: cezariusz dnia 2006-04-09 13:25:33 ]

mam z 99 jak nowka też zapas

to chyba będzie inny bieznik. ale jak możesz to zrób zdjęcie jak on wygląda i wyślij mi na sieka@poczta.fm

już zadałem kiedyś to pytanie, ale nie dostałem odp czy esperak standardowo w zapasie miał opne komho czy hankook? Taką to mam w bagażniku, auto było kupione używane.

Cytat:
2006-04-08 16:15:34, sieka pisze:
na początek prosze adminów o niezamykani tego tematu bo jest dlamnie ważny. chodzi mi o to że może ma ktoś na sprzedaż koło zapasowe z nową oponą. bo ja mam nowy zapas kumcho z 96roku i nigdy nie był używany. nie moge nigdzie dokupić takiej opony bo kumcho już robi inny bieżnik. ja mam z 96 roku. jeśli ktoś ma taka nową to chętnie bym od niego odkupił. jeśli temat zostanie zamknięty prosze o info na priva.

Na początku proszę Adminów o poprawienie tematu wątku ... KUMHO brzmi znacznie bardziej konkretnie.

Poza tym...na oponie jest przecie oznaczenie "modelowe"...podaj pełną nazwę i na bank się będzie bieżnik zgadzał ,niezależnie od rocznika!

Cytat:
2006-04-09 12:11:45, msilent pisze:
już zadałem kiedyś to pytanie, ale nie dostałem odp czy esperak standardowo w zapasie miał opne komho czy hankook? Taką to mam w bagażniku, auto było kupione używane.

Esperak standardowo miał w zapasie KUMHO lub HANKOOK -nie było reguły ....zresztą nie tylko esperak...Nokie miały podobnie i pewnie parę innych koreanckych modeluf tak samo /

Cytat:
2006-04-08 16:15:34, sieka pisze:
jeśli ktoś ma taka nową to chętnie bym od niego odkupił.

A po co Ci takowa koniecznie opona... bo nie rozumiem?

Cytat:
2006-04-10 06:40:47, piotr_ek pisze:
A po co Ci takowa koniecznie opona... bo nie rozumiem?

Chce zaoszczędzić kilka złotych i kupić do pary drugą GÓWNIANĄ, PRZETERMINOWANĄ oponę której przyczepność i prowadzenie jest gorsza niż najgorszych polskich i innych opon .... jakie znam !!!!!!!!!!!!!

Ale wiesz jak to jest z ludzikami 50 zł w kieszeni ... na browar ... albo na kubełek w KFC ...

..... bo przecież szkoda wyrzucać ... wygląda całkiem dobrze ... po co marnować tą DZIESIECIO LETNIĄ funkiel nówkę !!!!!!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: Armani01 dnia 2006-04-10 15:28:18 ]

mam kupca na samochód więc nie będę mu dawał nowych opon które kupiłem 3 tygodnie temu za 900zl wiec mu założe dwie nowe. Armani01 napewno bym nie kupił czegoś takiego żeby samemu jezdzić. A tych 900zl koles mi nie dopłaci wiec go olewam a opony zawsze moge komus sprzedać lub przydadza sie do nowego samochodu.

Cytat:
2006-04-11 00:07:51, sieka pisze:
wiec mu założe dwie nowe.

JAKIE DWIE NOWE?!? Założysz mu dwie stare jak świat opony nadające się co najwyżej na zapas.

Cytat:
2006-04-11 00:07:51, sieka pisze:
mam kupca na samochód więc nie będę mu dawał nowych opon które kupiłem 3 tygodnie temu za 900zl

Tak z ciekawości: po co kupowałeś nowe opony skoro sprzedajesz samochód?

Cytat:
2006-04-11 08:18:19, slawekk pisze:
Tak z ciekawości: po co kupowałeś nowe opony skoro sprzedajesz samochód?

bo jeszcze nie wiedziałem że będę sprzedawał. mam z żoną dwa samochody i niedługo już nam nie będą potrzebne więc jak jest okazja to sprzedaje.

Cytat:
2006-04-11 07:48:52, piotr_ek pisze:
JAKIE DWIE NOWE?!? Założysz mu dwie stare jak świat opony nadające się co najwyżej na zapas.

a jaki ja mam w tym interes żeby mu dawać w prezencie opony za 900zl? jeśli Ty jesteś taki hojny to fajnie, ja taki nie jestem.