MotoNews.pl

[S]!!!!! Opel omega 2.0 136 KM + BORBET 10*17 !!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znajomy ma do sprzedania taką omegę. Auto jest w dobrym stanie, rok temu przywiezione z Holandi. Nie ma w nim żadnych oznak druciarstwa. Włąściciel pracuje w dużym sklepie motoryzacyjnym, więc takie rzeczy jak: oleje, paski, filtry, termostat, opony są nowe. Samochód wyposażony w: podgrzewany fotel kierowcy, oryginalny szyberdach, komputer pokładowy, wspomaganie kierownic, ABS,welurowa tapicerka. Kolor złoty metalic. Silnik to mocniejsza wersja 2.0 8V 136 KM. Samochód jezdzi teraz na zimówkach, a na lato felgi borbet 17', szerokość z tyłu to 10' natomiast z przodu 8,5' z gumami w stanie igła!!!! Cena auta to 5 tyś do niewielkiej negocjacji (z tego co wiem same felgi z oponami są warte 2 tyś). Tel. do właściciela 880158843 lub GG 1198146. Pozdrawiam!

[ wiadomość edytowana przez: SzySzy dnia 2006-02-11 23:03:53 ]

jedno pytanie - czy to kombi? i jaki rok?

Rocznik 89, sedan.

Właściciel potrzebuje SZYBKO pieniędzy bo otwiera zakład fryzjerski!!! Cena ostateczna samochodu to 4.3 tyś. Pozdr!

małe sprostowanko 2,0i z 89 roku mialo 115 koni mocy

136KM to mialy 16v

Nie pomyliłem się... Auto ma 136 KM (wpisane nawet w brif). 8 V wychodziły w dwóch wersjach 115 i 136 KM. Ta mocniejsza miała pokrywę wałka gładką bez przetłoczeń i napisu injection. 16 V wychodziło też w dwóch wersjach: mocniejszej 150 KM i Ecotec 136 KM. Pozdrawiam!

[ wiadomość edytowana przez: SzySzy dnia 2006-02-14 20:25:07 ]

były dwa fakt 115PS silnik C20NE i 120PS silnik 20SE
ale o sliniku 2,0 8V to nic mi nie wiadomo
rożnica w pokrywie zaworów... fakt ale miedzy silnikiem NE i SE

Tak czy tak jeśli tak dobrze wiesz to mogę ci wysłąć scan briefa, ale to nie jest temat KTO JEST MĄDRZEJSZY tylko temacik SPZRZEDAM KUPIE ZAMIENIE !!!!!

przecież sie nie czepiam

autko napewno wygląda na tych felunkach gustownie

wiec dla zachety powstawiaj tu fotki

Postaram się porobić jutro zdjęcia i wstawię . Pozdr!

no jakoś chętnych nie widać...