Wskaźnik paliwa ????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy w waszych Toykach, tzn. w Carinach wskaźnik opada po wyciagnieciu kluczyka, czy stoi w miejscu np. na 1/2, czy 1 ????
Bo u mnie po wyciagnieciu kluczyka nie opada na sam dol, czy to normalne, czy nie ale wydaje mi sie, ze cos nie tak i jezeli cos nie tak to jak to zrobic we wlasnym zakresie

Jak przekrece kluczyk do pozycji off i wyjme to jak najbardziej opada do samego dolu. A tobie wogole nie opada ? a nie klamie ten wskaznik ? tzn. jak np. jedziesz juz na rezerwie to czy wkazowka jest nisko na dole ?

Cytat:
2006-02-24 20:21:49, CzapCzap pisze:
Jak przekrece kluczyk do pozycji off i wyjme to jak najbardziej opada do samego dolu. A tobie wogole nie opada ? a nie klamie ten wskaznik ? tzn. jak np. jedziesz juz na rezerwie to czy wkazowka jest nisko na dole ?

Tak jak jest rezerwa to wskazowka opada, podczas tankowania np. wskazowka baaaaaaaaaaarrrrrrdzzoo powoli sie podnosi i minie pare kilosow jak bedZie na full, natomiast po wyjeciu kluczyka wskazowka zostaje w tym samym miejscu jak po przekreceniu na start

Cytat:
2006-02-24 20:25:08, Mart78 pisze:
Tak jak jest rezerwa to wskazowka opada, podczas tankowania np. wskazowka baaaaaaaaaaarrrrrrdzzoo powoli sie podnosi i minie pare kilosow jak bedZie na full, natomiast po wyjeciu kluczyka wskazowka zostaje w tym samym miejscu jak po przekreceniu na start

A jak np. wieczorem zostawiasz samochod i idziesz spac, to czy rano wskazowka dalej stoi w tej samej pozycji?

u mnie tez tak jest
choc dawno nie tankowałem do peła
stoi cały czas w tym samym miejscu czy jest właczony czy nie
tak wiec tak samo jak u marta78

Dobra ide do samochodu , zaraz wracam ...

EDIT:

Sorry za wprowadzanie wblad, u mnie tez nie opada . Czyli wszystko jasne .Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2006-02-24 20:42:52 ]

Witam .U mnie wskażnik nie opada po wyjęciu kluczyka ze stacyjki,wskazania są takie same po włączeniu i powyłączeniu silnika.Pozdry

Czy jak idziesz spać to CI opada .Pozdrowionka dla CZOP-CZAP-ka

U mnie stoi cały czas

Cytat:
2006-02-24 21:56:36, tojotka_wojtusia pisze:
Czy jak idziesz spać to CI opada .Pozdrowionka dla CZOP-CZAP-ka

A no nie wiem , bo spie

Cytat:
2006-02-24 22:03:11, marcin032 pisze:
U mnie stoi cały czas

Prawidłowo

Cytat:
U mnie stoi cały czas

U mnie tez

A mi też stoi i nie opada nawet po wyjęciu kluczyka)

Cytat:
U mnie stoi cały czas

Tekst miesiaca, kto zaaaaaaaaa

Tak samo jak ten

Cytat:
2006-02-25 10:42:03, PiterK pisze:
A mi też stoi i nie opada nawet po wyjęciu kluczyka)

W mojej cari wskazóweczka podnosi się po zatankowaniu powoli (z racji tej cudownej maszyny pod maską takze powoli opada ) w po wyciagnięciu kluczyka zostaje na swojej pozycji.

Pozdrawiam (przede wszystkim tych, którym stoi cały czas)

no to wszystkim stoi

Dobra spokoj bo zaraz Madzia i BabciaEwa napisze ze tu same ........ktory jedno na mysli

Ja oczywiscie mialem caly czas na mysli moj wskaznik

pozdrowka

Cytat:
2006-02-25 13:37:07, Cromm pisze:
Ja oczywiscie mialem caly czas na mysli moj wskaznik pozdrowka

Wskaźnik ... ochoty do jazdy?

Cytat:
2006-02-25 11:52:14, MisiekII pisze:
podnosi się powoli
takze powoli opada

noooo i też dobrze wyszło

Cytat:
Ja oczywiscie mialem caly czas na mysli moj wskaznik

Cromm, my tu wszyscy o tym wskaźniku

Cytat:
Dobra spokoj bo zaraz Madzia i BabciaEwa napisze ze tu same ........ktory jedno na mysli

Co Ty Cromm z nas jakieś dewoty robisz ?!