| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
e-gen HF MEMBER Kamieniec | 2006-01-20 11:21:13 yy, no ja podobnie |
perek_83 HF MEMBER Hyundai Pony Kościerzyna | 2006-01-21 16:47:08 hmm no coś w tym jest
Ja równo rok temu chyba z ponad miesiąc szukałem dla siebie dupowozu i nie mogłem znaleźć nic konkretnego ogladałem i jeździłem Fiestą, Astrą, Esacortem i Passatem (ten to totalna porażka ), i nagle znajomemu znajomego zachciało się zmieniać auto i chciał się w miarę szybko pozbyć swojego Ponego. No i po przejechaniu 3 km wiedziałem że ten musi być mój , no i już roczek sobie nim pomykam i chyba bym go na nic innego nie zamienił (przynajmniej w tej klasie cenowej a już napewno nie na żadne VW do których mam wstręt chyba wrodzony
P.S. wcześniej to niewiele wiedziałem o czymś takim ja Hyundai a o istnieniu Pony to juz wogóle ![]() |
Daniello_ HF MEMBER Hyundai S-coupe Kielce | 2006-02-01 04:33:14 W sumie do Hyundaia przyzwyczailem sie juz od dziecinstwa (Accent mamy) i tym samym do plastikow Przyszedl czas na zakup auta na codzien (posiadam youngtimera) i padlo na Coupe 97 ze wzgledu na jego wygla oraz wyposazenie przyzeklem sobie w 97roku ze takiego kiedys sobie kupie i po prostu teraz spelnilem marzenie teraz juz nic wiecej mi nie potrzeba a jest to juz moj 7dmy samochod od 1,5roku i jakos mi podpasowal mam go najdluzej jako drugi na codzien. |
azael HF MEMBER Accent Wielkie Drogi gm. Skawina | 2006-02-19 01:51:09 Dawno nie nie było... A i takosiegnąłem poziom innej marki (Kia Sportage Ale Hultaja mam i ciągle nad nim pracuje. A czym jest to auto - w moim wypadku to fenomen |