Luzne Spotkanie na Centrum 4.03.2006 i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam wszystkich na Luzne Spotkanie 4 marca 2006 r. tj.soboba na godz 19:00. Mam nadzieje ze bedzie cieplo. Wstepnie pozegnamy zime, moze gdzies posmigamy. Z Czuczem mam ustawke

Zapraszam

P.S. KTSW pamieta o zaleglych skladkach

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-03-04 20:32:27 ]

jutro jade adam sprawdzic hamulce i poskrecac auto do kupy ale jestem jak najbardziej za...

Moze spadnie jakis sniezny puszek :>>>>

ten ostatni raz moze spasc

Przyjade rowerem Sciga sie ktos ? zemna

Cytat:
2006-03-02 15:57:57, Combos pisze:
Przyjade rowerem Sciga sie ktos ? zemna

To combo jak moge stanąc z tobom na kresce a tak na serio to jak załatwie malucha to podjade do was na centruma

ja jak znajde transport to powinienem sie zjawic moze jedzie ktos ze strony niska i mnie wezmie po drodze jak cos to kom lub gg (wszystko jest w profilu) licze ze ktos sie glosi

chyba ze taz seata wezmie to sie zjawimy (walek)

Adamo naazie musisz sie wstrzymac.
mianowicie zrobilem troche kilometrów p ostalowej no i ten tego napewno w wyscigu hamowałbym ostatni bo hamulce b.słabe.
bartek znowu sie z nimi meczy wiec nie wiem czy sie pojawie priorytetem jest 12.

Czu to nie jest KJS tylko zwykle spotkanie, odstaw tabletki ;]. Po co wypisujesz te pierdoly co tam nie robisz z samochodem . Zrob i przyjedz, albo nie rob i nie przyjezdzaj, musisz zawsze sie rozpisywac, to juz sie robi drazniace...

Grzesiu cos tak wyskoczyl , fajnie niech sie chwali, akurat czucz duzo mowi a nie zawsze robi ale z maluszkiem to akurat zawsze jak narazie

Pewnie ze niech sie chwali, ale na to jest oddzielny temat o malcu w dziale autkach klubowe. Tam mozna pisac do woli co jak i gdzie. Az sie czytac nie chce. Odstosunkowuje sie.

Jesli sie wyrobie to bede po 20. Chetny ktos jest na nocny melanz? :]

a ty co robisz ze masz sie wyrobic! masz byc na 19

snieg sypie

Moze bede.. A tego sniegu to ja juz mam dość.

Cytat:
2006-03-04 12:10:15, taz pisze:
snieg sypie

Wczoraj było jeszcze fajnie, ale dziś to teraz śniegu popadało i jest wielka ciapa, hmm podejde tam do was na centrum może ktoś bedzie, jak bedziecie gdzieś szaleć to może sie z kimś zabiore może wezme kamere to pokręce coś, pozdrawiam

Podjade na chwilke

A tez sie zjawie z kosa

Hmmm było ciekawie.
Mielismy ochrone zeby nas nie pobili i bardzo dobrze człowie ksie ebzpiecznie czuje w kraju jak ich pilnuje wielce szanowna policja - bardzo dobrze brawo dla nich poczułe msie jakbym byłw bepiecznym kraju jakby np ktos wjechał w nas to miałby kto wezwac pogotowie i wogóle brawo dla nich ze o nas dbają.

A pozatym fajnie było lagunka złapała wczesniej trakcje a zoom jej wogóle nie miał.

Naprawde fajne spotkanie klubowe było bardzo miło...

przez przypadek stalem chwile pod centrum.. niektóre auta byly nawet fajne :>

Cytat:
2006-03-04 20:54:41, funfel pisze:
przez przypadek stalem chwile pod centrum.. niektóre auta byly nawet fajne :>

Było spoko maroko, troche wypizdziało co poniektórych, było nas trochu mało a tak jak czucz powiedział ekipa z niebieskiego jeepa zapewniła ochrone