MotoNews.pl

Nowy zakup hehe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sie pochwale...

zakupilem wczoraj fiorda hehe - mondeo 94 rok, 2,0 16 V to ma ksiazkowo 136 KM...

auto zadbane w srodku, z zewnatrz wymaga gruntownej polerki no i szyba przednia jest do wymiany...

ale kupielem go za dwutygodniowa wyplate takze zle nie jest hehehe

Poka fotki poka fotki i gratulacje Grzechu

pozdr

gratki poka foty lepe sqadowa zrob i naklep na auto

Gratki Grzesiu

Oka wrzucam foty

poki co fure tylko umylem dodatkowo ja matujac, bo byla tak niemilosiernie zapuszczona jakims syfem ze sie nie dalo myc delikatna gabka...to poszla w ruch ta do mycia naczyn - szorstka

silniczek

no i wnetrze

czeka mnie jeszcze polerka, wymiana szyby, dorwanie jakis opon bo kazda jest inna , przeglad, ubezpieczenie i mozna zapie.....c

no ladne cacko

ale jak dobrze widze to jest wersja angielska??

dobrze StyQ widzisz - a jakbys jeszcze w podpis moj zerknal pod postami to zobaczylbys ze w Irlandii teraz siedze

spoko ,pochwal sie ile za ubezpieczenie zapłacisz i podatek drogowy .

Kiedy go gazujesz??

Gratuluję zakupu

slyszalem ze takie Mondeo wogole nie mielom...

jak Ci siezmienia biegi lewą ręką???

cięzko sie przyzwyczaić ???

fura spox...jak by u nas po 2 miesiącach można było kupić mondeo za 10.000 zł ....to by było po ludzku

paulo78 - jeszcze nie wiem ile mnie to pociagnie ale mam papier z pzu o ubezpieczniu samochodow w polsce od 5 lat a taki papiermoze mi tu dac nawet do 50% znizki

podatek drogowy auto ma oplacone do konca grudnia

Seru - gazowac nie bede heheh bo tu za dniowke moge zakupic tak ze 80 literkow paliwa takze wisi mi gaz...zreszta tu nikt nie smiga na LPG

Smagi - no poki co nie miela hehehe

Svera - od 12 wrzesnia pomykam tu jako kierowca ciezarowki takze nie mialem wiekszych problemow zeby sie przestawic..tylko pierwszy dzien byl troche ekstremalny hehehe...

teraz tylko kupuje powoli wsio do niego, jutro oponki.....bo kazda opona jest inna hehehehe dobrze tylko ze na zapasie byla nowka Semperit Sport Life hehehe druga sie dokupi i przednia os gotowa

a na szrocie z innego mondka wytargam dwie inne fele z oponami za 40 euro

takze lajcik sofcik

fajne , jestem ciekaw jak sie zmienia biegi z drugiej strony

bede w Polsce od 23.12 do 3.01 - hehe - jak chcesz sie przekonac mozesz mnie odwiedzic w Legnicy...no chyba ze ja cos bede musial we wrocku zalatwic to sie spotakmy

Kumpel trafil takiego za 150£ ale to byla niezla okazja bo koles stracil prawko i chcial sie go pozbyc

no i wiem ile juz mnie bedzie kosztowalo ubezpieczenie - zalamka panowie

2500 E na rok - po odliczeniu 50% znizki za polskie ubezpieczenie bede mial do zaplacenia ponad tysiaka....i to juz jest do przezycia

Cytat:
2005-10-22 11:46:12, Grzechu pisze:
no i wiem ile juz mnie bedzie kosztowalo ubezpieczenie - zalamka panowie 2500 E na rok - po odliczeniu 50% znizki za polskie ubezpieczenie bede mial do zaplacenia ponad tysiaka....i to juz jest do przezycia

a jak tam wogóle jest z rejestracją auta , chyba go mususz na siebie zarejestrowac ???

jak kupujesz fure to poprzedni wlasciciel daje Ci taki jakby Dowód na auto - sa tam jego dane, dane auta i na drugiej stronie miejsce na wpisanie danych nowego wlasciciela - nie wpisujesz ceny tylko swoje dane, data podpis.... i teraz poprzedni wlasciciel wysyla ten papier poczta do urzedu - a Ty bierzesz fure i de facto nie masz zadnego dokumentu na niego - ja sobie tylko ksero tego swistka zrobilem.... no i czekam teraz az urzad przysle mi poczta taki nowy dokument z moimi drukowanymi danymi....rejestracja sie nie zmienia - auto ma caly czas te same blachy....co ciekawe - pierwsze dwie cyfry na tablicach sa rokiem produkcji auta - takze od razu widac z ktorego roku dane auto jest....

no a dzis wyprulem sie z 300 euro na nowe wahacze (bo oni samych tulei nie wymieniaja ) bo kurde przegladu furacz nie przeszedl

Chwalenia ciag dalszy

Pierwsza modyfikacja na zewnatrz

Zakupilem sobie dzisiaj, Alu Rial, 17"x 7", oponka 205/40 R17, firmy nie pamietam....

Sie ciesze normalnie jak dzieciak hehehe