Studenci z Politechniki Warszawskiej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w zwiazku z przeprowadzona dzis rozmowa w samorzadzie studenckim na temat pomocy materialnej przy festiwalu zaszla taka oto potrzeba:
aby bezproblemowo uzyskac z samorzadu dofinansowanie na organizowanie przez nasze stowazyszenie imprezy musielibysmy byc kolem naukowym na ktoryms z wydzialow PW

plan jest taki chcialbym zebrac jak najwiecej studentow PW zrobic liste i dolaczyc do kosztorysu za najblizszy majowy festiwal zeby bardziej przekonac ich do pomocy przy tej imprezie
ewentualnie jest drugie wyjscie tylko nie wiem czy udaloby sie zalozyc takie kolo naukowe przed festiwalem, ale moze warto by sie postarac, zawsze PW by troche pomoglo gdyby mialo pomagac swoim

wszystkie osoby (czlonkowie i sympatycy FSOAutoKlubu), ktore sa z PW studia dzienne, zaoczne, wieczorowe wolni sluchacze i ktokolwiek inny prosze o przeslanie danych: imie, nazwisko, numer indeksu i wydzial na priva do mnie, wszystkie informacje zebrane przezemnie beda wykorzystane tylko w celu pozyskania patrona Politechniki Warszawskiej lub/i zalozenia takiego kola naukowego

[ wiadomość edytowana przez: krzysiek-stratos dnia 2006-02-27 21:59:30 ]

spajk juz wysyla:

Bartłomiej Głuśniewski
wydz: Mechatronika
nr indexu: 178424

niech ktos podwiesi ten temat

narazie jest 5 studentow w tym jeden niepewny czekamy na wiecej
przypominam ze nie musza to byc czlonkowie stowazyszenia moga to byc rowniez sympatycy klubu

czy byli studenci też się zaliczają?

moze sprobujcie wciagnac do kola kolegow, byleby kilka osob sie zebralo.

Cytat:
2006-02-28 08:40:06, Admiral pisze:
czy byli studenci też się zaliczają?

No właśnie.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Wyslane, moje i Jacynki.

razem ze nam jest 9 (dziewiec) osob, jeszcze kilka dni do 5 marca (niedziela) czekam na chetne osoby.
potem ide na PW zeby zlozyc kosztorys i dolozyc liste studentow z PW.
bylem dzis na wydziale rozmawialem o wymaganiach na kolo naukowe mysleli ze nie mam ludzi do kola a tu niespodzianka powiedzialem ze ludzi to sie znajdzie minimalna liczba osob zeby zalozyc kolo to 5 osob

moj kolega zakladal takie kolo jakos nie dawno, moze pomoze

najgorzej z czasem od razu powiedzieli mi ze to troche zajmnie czasu, ktorego my nie mamy (nie chce na ostatnia chwile zalatwiac wszystkiego)
napewno potrzebna bedzie nazwa, nie wiem czy bedzie to kolo miedzywydzialowe (pomysl Josego) czy na wydziale (najwiecej osob jest z SiMRu)

studenci raczej obecni, ale sie spytam i jak bedzie taka potrzeba to dam znac tym co skonczyli - ale dzieki za chceci

[ wiadomość edytowana przez: krzysiek-stratos dnia 2006-02-28 19:42:38 ]

Wedlug mnie w gre wchodzi tylko i wylacznie kolo miedzywydzialowe. Dzieki temu, moze uda mi sie nakrecic kolejne osoby. A im wiecej nas, tym lepiej... czy nie mam racji?

No i z tym SiMRem to bym nie przesadzal.

miedzywydzialowe oczywiscie, nie poczuwam sie do SiMRaków, u mnie sa dziewczyny na wydziale

Cytat:
2006-02-28 21:09:41, SPAjK pisze:
miedzywydzialowe oczywiscie, nie poczuwam sie do SiMRaków, u mnie sa dziewczyny na wydziale

Wiem, te najladniesze przyjmujemy nawet do P&G, reszta nie sobie idzie do Unilevera, czy Kimberly...

Cytat:
u mnie sa dziewczyny na wydziale

Dziewczyny z mechatrony nie chodzą w mini, zeby im jaj nie było widac

Cytat:

Na SiMRze też są kobitki, może jest to 2% wszystkich studentów ale zawszwe jest.

Cytat:
2006-02-28 21:24:12, jose pisze:
Dziewczyny z mechatrony nie chodzą w mini, zeby im jaj nie było widac

Owszem. Ale tych jaj, ktore ma nasza kolezanka z Mechatroniki nie widac tak po prostu. Jaja wychodza dopiero w dzialaniu.

jest 10 (dziesiec) studentow i 1 (jedna) studentka
6 (szesc) z SiMRu
2 (dwoch) z Transportu
po 1 (jednym) z Mechatroniki, WIPu, Eletroniki i Technik Inforamacyjnych,
napisalem do samorzadu ale na osoby dalej czekamy

jako ze jestem na 5 roku i kilka osob tez juz konczy studia potrzene jest swieze mieso do przyszlego kola naukowego moge takie zalozyc tylko zeby potem mial kto to prowadzic
przeba bedzie sie zastanowic tez nad wyborem opiekuna naukowego i zapytac go o zdanie macie moze jakies pomysly??
moj to
prof.Feliks Rawski - SiMR przewdoniczący sekcji zabytów (czy jakoś tak)

A Inżynieria Lądowa też się liczy?

no a nie??

studenici wszystkich wydziałów łączcie się

§6
Członkiem zwyczajnym Koła może być każdy student Politechniki Warszawskiej zainteresowany problematyką naukową Koła.

§7

Członkami honorowymi Koła mogą być absolwenci PW lub zatrudnieni w niej nauczyciele akademiccy, a także inne osoby, które położyły szczególne zasługi dla rozwoju Koła.

wycinek ze statutu wiec ci ktorzy juz nie sa juz na PW tez moga byc w kole

mam juz wszystkie informacje co i jak mam zrobic zeby bylo kolo naukowe

tylko ja przypominam ja jestem na 5 orku pewnie zaraz skoncze nauke na PW musze znalesc nastepce kto pokieruje tym kolem dalej

No tak, tak...

.... kto pokieruje tym kołem (którego jeszcze nie ma ) dalej

Jak nikt nie weźmie STERÓW za Krzysia-Stratosa to pozostaje tylko twórcy doktorat na PW, re-habilitacja, a może i profesura...