Ktore nakretki lepiej zabezpiecza aluski?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
takie kryte czy takie ac 04 przelotowe

Kryte polecam:]

heh jeśli nie ma kapturków na kryte - to .............. współczuje wymmienić koło po błotorajdzie .. lub .....
jak tam wcisnac klucz >>>>>
a pyt (byc moze to tak wyglada a nie jest) czy starczy miejsca aby docisnać felgę , nim grzbiet śruby zetknie sie z .......
pozdrawiam

wydaje mi sie ze gosc ktory to sprzedaje to sie orientuje czy starczy miejsca aby docisnać felgę , nim grzbiet śruby zetknie sie z ...... ps. gdyby tak nie bylo to gosc raczej by mie mial tak dobrych komentarzy jak ma! a wy co o tym myslicie???

moze ktos w klubie ma takie nakretki i sie wypowie!

up.

Myślę że te drugie (AC03).

Co do komentarzy i odkręcania, to komentarz raczej wystawia się wcześniej, po zakupie, ewentualnie pierwszym założeniu, niż po miesiącu kiedy zasyfione śruby trzeba odkręcić.

Ja bym tych z rowakmi nie ryzykował.

Takie jak te drugie, a przynajmniej podobne, miałęm już 2 kpl. i jest OK.

Tylko te na aukcji to śruby akurat...

wojo a ty tez miales takie przelotowe? czy pelne? i jak sie prezetuja takie przelotowe tzn. czy mocno widac szpilke

Nie mam fotki na której było by widać te które mam teraz. W każdym razie system jest taki jak ten drugi, z wypustakami po bokach, ale przelotowe one nie są, i śruby nie widać. Ja mam oryginalne Fordowskie, więc nie miałem problemu z głębokością. Do Sierry kupowałem też takie nieprzelotowe i elegancko mi dobrali głębokość. I śruby nie widać. Tak samo zakryte mam zabezpieczające jak i zwykłe nakrętki. Chodzi mi o to że lepszy wydaje mi się patent na te wypustki z boku niż ten z rowkiem.

Nie mogę znaleźć żadnej foty na której by to było dobrze widać

Teraz mam coś takiego. Chyba Fordowskie.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-02-22 19:33:54 ]

A jednak w Sierce miałem przelotowe. Pamięć zawodna jest. Prezentowało się to jak ponieżej, ale to było przy akurat tamtych felach i w Sierce, więc nie do końca wiadomo jak będzie u Ciebie. Generalnie u mnie w Essim szpilki nie przechodzą przez nakrętki, nawet przy stalówkach.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us