Mieć pecha

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
za Interia:
Amerykańska nastolatka po amputacji nogi padła ofiarą kradzieży protezy, i to po raz drugi w ciągu trzech miesięcy - doniosła w środę lokalna prasa w Kalifornii. Włamywacz dostał się we wtorek do domu rodzinnego 16-letniej Melissy Huff i skradł dwie protezy nogi, znajdujące się w pokoju dziewczyny. Melissa korzysta z protezy, gdyż straciła nogę przed dwoma laty w wypadku na ulicy, kiedy wpadła pod samochód. Kradzież protezy była już drugą w ciągu trzech miesięcy, której ofiarą padła Melissa. 1 listopada straciła protezę w podobnych okolicznościach w domu w Temple City pod Los Angeles. Jednak pod koniec stycznia proteza odnalazła się w głębi ogrodu, prawdopodobnie podrzucona tam przez włamywacza. Tym razem złodziej skradł tę niedawno odzyskaną protezę, której Melissa używa do gry w softball, damską odmianę baseballu, oraz drugą, która służy jej do codziennego poruszania się.

ten wlamywacz ma chyba cos z glowa, nie rozumiem jak mozna okradac ludzi, ktorzy i tak juz zostali doswiadczeni przez los

wg. mnie złodzieja trzeba szukać wsród osób, które nie mają jedej nogi...

Cytat:
2006-02-16 12:17:08, Jaroslav pisze:
wg. mnie złodzieja trzeba szukać wsród osób, które nie mają jedej nogi...

albo wsrod lekarzy wydajacych protezy ...

to nie pech... to chamstwo

Niestety podłość ludzka nie zna granic

Jak byłam mała i zmarł mój tata ludzie zamiast okazać mojej mamie odrobine współczucia to przychodzili w nocy pod okna domu i pukali i straszyli... na tym świecie juz mnie chyba nic nie zdziwi.

niestety... to jest dno... bylo jest bedzie...

Cytat:
2006-02-16 16:29:04, Quattro pisze:
to nie pech... to chamstwo

chodzilo mi o to, ze babka ma pecha, bo ciagle ja napadaja. o chamstwie nie bede sie wypowiadac, bo to jest oczywiste

Żerowanie na cudzym nieszczęściu.
Podpisuję się pod tym obiema rękami, że to było chamstwo.

Kolejny szczęściarz

I to prawdziwy.