Czat klubowy!!! Czemu zawsze pusty???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie czy ktoś wogóle używa tego czatu klubowego, może by tak ustalić godziny czatowania, bo nie każdy ma gg żeby z nim pogadać, a tak to na czacie sie można wiele dowiedzieć, powiedzice mi co wy na to!

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-04-10 23:32:50 ]

spadaj gadosiu ja tam cie widze codziennie

Gadzio z czatem jest tak ze jak Konrad go założyl to gadalo tam moze z 3 osoby i tak czat umarl smiercia naturalna ale twoj pomysl jest niezly, moze to ludzi troche zacheci zebya tam posiedziec i pogadac o glupotach a ty z Campusem bedyiecie sie cyuc jak w siodmzm niebie
Pozdrawiam

No w zasadzie to ja bylem na czacie ale nikogo niebyło a do siebie nielubie pisacAle jak bede to postaram sie byc tez na czacie

no to panowie zaproponujcie jakąś godzinę to sobie pogaworzymy

Co myślicie o 21:00 ?? tylko dziś nie dam rady być na czacie, mam pewną sprawę do załatwienia związaną z F15.pl

ja myślę że prędzej 22-23 tak jak na większości czatów

Spoczko, ale ja niestety nie będę o tej porze, pewnie wielu sie z tego powodu ucieszy co nie Konrad!!!nie martwice się jeszcze nie raz będę was nawiedzał:

Ten co najbardziej wkur...a Konrada :|

[ wiadomość edytowana przez: Gadzio dnia 2003-04-11 20:24:00 ]

No i miało byc pare osób na czacie klubowym!!!I nic!!Ja ze soba musze gadac i monolog prowadzic!!!No niestety tak bywa

kurde no duzo was teraz na forum, ruszczie się na Czata!!!

Ja tam jestem tylko nikogo niema!!!!

ej czagt nie gryzie, nie ma się czego bać, to tylko rekin zrezygnował, widocznie było za sucho

Zaprasamy na czata klubowego.Bo kary czekaja

i już nikogo nie ma, a myślałem że w końcu ...............

ja czekałem wczoraj od 22 do 23 i gówno

ja siedziałem przez dobrą godzinę i się pogadało w parę osób i było git

siedzimy na czacie, przybywajcie, pogadamy

A nietonka na to niemożliwe

jasne jasne

A dzis na czacie specialny gosc:moja siostra Temat:wstawianie pał a łapuwkarstwo w szkolnictwieZapraszamheeeeeee