Polacy potrafią Wszystko Fiat 125p Caro :)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

szczerze zbiera mi sie na wymiociny jak widze takie dziwolągi.
W Polsce mamy znakomitych rzemieślników a jak sie marnują

zdjecia od Barrego

www.fiat-furious.prv.pl

Wygląda jak by DF zjadł poloneza caro , i mu się cofło
Wstrętne , a taki był by ładny DF , i blacha zdrowa i lakier nawet ujdzie ...

Wow ma 4 spryskiwacze na przedniej szybie!

Cytat:
2003-04-07 09:56:50, MCQUEEN pisze:
Wow ma 4 spryskiwacze na przedniej szybie!

hehehe...dobrze ze mu szyby jeszcze nie wybiło

Pomysl lipny i dlatego to wyglada ochydnie, ale trzeba przyznac ze jakosc wykonania calkiem niezla, swiatla wpasowane calkiem schludnie, kolorek fajny, szkoda tylko ze to niewielee pomaga

Ten przód to by wyglądał całkiem całkiem, gdyby jakoś połączuli maski w jedną całość, bo tak to wygląda jakby na maske od Poldka nałożyli mache od DFa.

Swoją drogą to ciekawe jak się ta klapa otwiera

Cytat:
2003-04-07 10:35:27, Cosmo pisze:
Swoją drogą to ciekawe jak się ta klapa otwiera

Chyba normalnie jak w DF-ie, po to jest taka luka pod nia.

Widziałem podobne auto w Warszawie, tylko było niebieskie i dużo lepiej wykonane. Też miało przód od Caro, ale ładnie połączony z maską od Fiata, która się chyba otwierała tak jak w Polonezie. Z tyłu dla odmiany były światła od Opla Ascony.

klasyczna profanacja klasyki nie do przyjęcia

cofa mi sie jak na to cos patrze...

ohyda .wrrrrrrrrrrrrrrrrr

ciekaw jestem czy do rzeczoznawcy musiał jechać z tym przodem

ale brzydactwo fuj.
Wlasciciela na PAL za cos takiego.

Cenie nowatorstwo - sadze ze gustow nie nalezy analizowac!
Kazdy robi jak chce
Jedyny taki zapewne!
Osobiscie nie widze rewelacji ale kazdy robi jak moze

Ta naklejka świadczy o wszystkim !!! (inwalida tuningowy) Może i chcoał to jakoś lepiej wykonać albo mu nie wyszło i to bardzo no i tak własnie jest !!! Szkoda DF no bo bez tych "przeróbek" prezentuje sie nawet nawet.

jak widze tego fiata to niewiem czy mam sie smiac czy plakac , niepodoba mi sie wcale

Nie wiem czy mam to wogole komentowac , bo jak widze takie (nie ublizajac wykonawcom tego pomyslu) gowna... Jak mozna spier....lic tak sliczne autko . I pomyslec, ze moi rodzice sprzedali DFa, mam nadzieje ze nie trafil do rak, ktore mogly go tak oszpecic...

ale jestem w szoku, na forum wszedlem dopiero wieczorem a tu taki temat.
to jakis chorendalny zbieg okolicznosci =)
dzis rano sie zastanawialem jak by taki przeszczep wygladal. kiedys widzialem Maluszka ze swiatlami tylnymi od Carusa. jednak ten przeszczep na fiacie wyglada troche smiesznie..
szkoda pieniedzy, aj bym tak nie zrobil, ale jezeli podoba sie tp wlascicielowi to jest bomba =)

spier.... Df'a
za wlozona prace brawa!!
ale za pomysl to bym gościa.... eh szkoda gadac i szkoda takiej bryki!!

Eh, dziwne rzeczy ludzie robią ...

Kiedyś widziałem Poloneza + VW Derby (czy coś w tym stylu). Od przodu do pierwszych drzwi był Poldek 'Borewicz', a od drugich drzwi do tyłu był jakiś stary kanciasty Volkswagen. Ale wykonanie było naprawdę perfekcyjne. Jakby ktoś nigdy nie widział Poloneza, to za nic w świecie by sie nie połapał, że to samoróbka.