[S] pasy,podłokietnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pas jak nowy prawy przedni c.20zł
Image Hosted by ImageShack.us

podłokietnik c.60zł
Image Hosted by ImageShack.us

szczegóły na @

biere ten podłokietnik. Za 50 zł (mam taką, zydowską naturę że muszę coś stargować)

Navi - ten podłokietnik jest niezły, ale to nadal nie to. Jest wyżej co prawda, ale ciągle za nisko na oparcie łokcia, przede wszystkim chyba dlatego, ze jest sporo krótszy od podstawowego. Też dałem za niego 5 dych, ale do końca nie jestem zadowolony, więc może przemyśl sprawę....

Cytat:
2006-02-21 09:29:09, Navi pisze:
biere ten podłokietnik. Za 50 zł (mam taką, zydowską naturę że muszę coś stargować)

nie biere bo trzeba go naprawic. jak ktos chce to niech kupuje.

jak go trzeba naprawic? nie rozumiem

Cytat:
2006-02-21 13:30:57, Cwikus pisze:
jak go trzeba naprawic? nie rozumiem

no wlasnie co??

a jakieś śrubki i blaszki. Dostałem maila od Michala.Może to i żadna robota, ale nie mam na to czasu

aha czyli po prostu wylamane zawiasy..a ktos wie czy sama klapka ze schowkiem pasuje w miejsce zwyklych klapek..bo generalnie to wyglada na to ze ciekawsza oferta by byla sama klapka

Cytat:
2006-02-21 18:37:13, qbaj pisze:
aha czyli po prostu wylamane zawiasy..a ktos wie czy sama klapka ze schowkiem pasuje w miejsce zwyklych klapek..bo generalnie to wyglada na to ze ciekawsza oferta by byla sama klapka

Pasuje sprawdzone osobiscie.

Pozdr.

Dokładnie pasuje, mi się nie chciało wymieniać całego tunelu i tylko przykręciłem do starego nową pokrywę z klapką

pas mam lewy (na dole foto-pomyłka wpisałem prawy)
mam jeszcze trochę części jak coś potrzeba proszę pisać(na @ odpowiem szybciej)

takie uszkodzenie to ja sam mam wiec sobie sam zrobie