Luzne Spotkanie na Centrum 18.03.2006 i wrażenia po

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na Luzne Spotkanie na Centrum 18 marca 2006 r. tj. sobota na godz. 19:00 Definitywnie musimy pozegnac ta zime. Zapraszam wszystkich. Moze znowu porajcujemy jak ostatnio

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-03-18 19:06:29 ]

jako ze kleje kubła to raczej nie wpadne malcem chyba ze poldkiem.

Gorączke mam a fotel z malucha lezy poza autem najpierw spawanie prowadnic a potem klejenie fotela...

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-03-17 22:49:02 ]

czuczu jak bedzie pogoda to wpadnij malcem wiesz czemu

Cytat:
Gorączke mam a fotel z malucha lezy poza autem najpierw spawanie prowadnic a potem klejenie fotela...

hehe a co z fotelem ?? nie wytrzymal przeciazen ??

Zdenerwowałem sie kiedys i pier!!!!@# w fotel reką i teraz musze go naprawić...
bywa i tak.

Czuczu te goraczki pamietam od najdawniejszych czasow, idz do lekarza albo pij wiecej actimela bo chorowity jestes jak cholera

na spotkanko przynosimy papier scierny Bo minio ma maske z carbonu, ale ze chlopak skromny jest to ja pomalowal dlatego robimy spoleczna akcje odkrycia carbonu

hehe papier w ruch !!

czuczu ale [edit] nas to interesuje co sie dzieje z twoim [edit], po co to piszesz ?

[ wiadomość edytowana przez: sq8jx dnia 2006-03-17 23:48:43 ]

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2006-03-17 23:55:07 ]
[ powód edycji: regulamin, na przyszłosc nie pisz wulgaryzmami ]

Jak bede trzeźwy to wpadne. Siemano.

Cytat:
2006-03-17 22:46:40, sq8jx pisze:
czuczu ale [edit] nas to interesuje co sie dzieje z twoim [edit], po co to piszesz ?

Panie Lebiedz, do tego juz chyba bedziemy musieli sie przyzwyczaic, chodz trudno. Znajdzcie mi temat gdzie przy jakimkolwiek spotkaniu nie czytalismy od razu o tym co , z czym i kiedy Czu ma problemy, to stawiam browar dla odkrywcy .

Zycze powodzenia z karbonem, od razu wezcie troche bezbarwnego i polekre coby Miniak mogl sie lansowac na miescie .

Cytat:
2006-03-18 01:03:06, zoom pisze:
Jak bede trzeźwy to wpadne. Siemano.

Ja również jak ostatnio przyjde z bracholkiem, znów trochu pogadamy i poziejemy pozdrawiam

gdzies na necie czytalem ze hermetic ma tez spotkanie kolo 19.30 wiec moze przyjade

ja tez sie pojawie z kolega na tym spotkani pozdrawiam

moze tez sie pojawie pozdro

Pojawie sie napewno

No no no z carbonu to mam tylko malutki kawalek ktory zaslania wlot i tego nie wolno ruszac bo mozna popsuc wiec papierki scierne zostawic w domu

A maska jest normalnie wyjebana w kosmos i najbardziej mi sie podoba z calego samochodu (kto widzial ten wie o co chodzi)

Cytat:
2006-03-18 16:59:21, MINIO pisze:
No no no z carbonu to mam tylko malutki kawalek ktory zaslania wlot i tego nie wolno ruszac bo mozna popsuc wiec papierki scierne zostawic w domu A maska jest normalnie wyjebana w kosmos i najbardziej mi sie podoba z calego samochodu (kto widzial ten wie o co chodzi)

a kiedy beda jakies fotki miniowozu ??

Pewnie dzisiaj ktos bedzxie mial aparacik to bedzie robil i uwieczni maseczke ;D

A zdjecia beda za jakis tydzien jak stanie na aluskach no i jak sie carbon na masce dotrze

Dajcie znac jak było i wogole.
pozdro

i było spoczko jedynie na co moza było narzekac to na zimnopozdro dla wszystkich