[K] malca przygotowanego do kajotow...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuje dla kumpla malca przygotowanego do kajotow..

wiadomo ze buda tylko zdrowa(milo by bylo jak by byla obspawana) najlepiej z klatka kublami pasami...
silnik w stanie bdb nie cieknacy nie stwazajacy problemow to samo skrzynia stan igla... na planowanej glowicy walku sportowym
obnizony i usztywniony

czekam na wszelakie propozycje najciekawsze beda rozpatrywane...

najlepiej gdzies nie daleko czyli pomorskie ,zachodnio-pomorskie, kujawsko-pomorskie...
DOSYC PILNE!!

było takie ogłoszenie niedawno, spełniało wszystkie wymagania ale już za późno

no to kicha wielka czekam na inne... wszelkie ciekawostki i propozycje zapraszam dosc pilne

Dominik....Co się stało, że takie autko chcesz kupić;] Czyżbyś zmienił plany co do swojego bolidu czy co??;]

i najlepiej za darmo czyli 500zł juz ja sprzedawałem malucha i połowe takich było co za darmo chcieli

ps nie ma jak sobie samemu zrobić - wiesz co masz

Cytat:
2006-02-26 01:58:58, butla pisze:
i najlepiej za darmo czyli 500zł juz ja sprzedawałem malucha i połowe takich było co za darmo chcieli ps nie ma jak sobie samemu zrobić - wiesz co masz

hehe..ta sama odpowiedz mi sie nasuneła..

ale najlepiej to na rajdy.hoga.p poszukaj...

za 2 tys juz cos kupisz napewno...

to wiem ze tam kupie...

to nie dla mnie simon tylko dla kolegi ja choc bym mial sobie łape uciac bede swojego robil i nim jezdzic za duzo mnie kosztowal

pozatym nie chce za darmo typu 500-600zeta bo wiem ile cos takiego jest warte bo swojego tez buduje do rajdow i juz wiem ile zainwestowalem a nawet klatki nie mam...

czekam nadal na propozycje.
te oferty z rajdy.hoga tez beda moze nawet i dzis obdzwonione

no to co panowie dawac oferty

[ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2006-02-26 11:39:10 ]

odswierzam

Domyślam się, że ów kolega dla lansu chce sobie furke kupić;] Jest jeden zonk rozwiązania jekie chce ów przyjaciel zastosować;] Mianowicie klatka wewnatrz auta znacznie zmiejsza mozliwości zainstalowania dużego Audio

Domyślam się, że ów kolega dla lansu chce sobie furke kupić;] Jest jeden zonk rozwiązania jekie chce ów przyjaciel zastosować;] Mianowicie klatka wewnatrz auta znacznie zmiejsza mozliwości zainstalowania dużego Audio

nie simon kolega chce sobie w kajotach pojezdzic ale chce miec juz jak najwiecej zrobione dlatego chce klatke i sprzetu grajacego nie bedzie... sprzet ma w innym zdecydowanie bardziej lansowym aucie....

maila z danymi juz odemnie dostales ;p

temat na chwile obecna zamkniety autko juz zaklepane jak okaze sie ze cos nie tak to znow dam znac