Panel ogrzewanie tylnej szyby, klima, obieg zamknięty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Ostatnio zauważyłem, że przestały mi działać te przyciski, tzn. wcześniej wszystkie były podświetlane jednak włączało się tylko grzanie szyby (sygnalizowane po włączeniu diodą) natomiast klima i obieg zamknięty nie (przed mrozami też działały).
Po wymianie filtra przeciwpyłkowego nic się już nie włącza, co więcej nie ma nawet podświetlenia tych przycisków - bezpieczeniki w skrzynce wszystkie są dobre.
I tu mam właśnie parę pytań:
1. czy tam pod schowkiem są jakieś kable do rozłączenia (przy wymianie filtra), które mogły nie zostać podłączone,
2. czytałem że może być bezpieczenik od ogrzewania szyby z tyłu pod kanapą (u mnie jest to 520i akumulator przy silniku)
3. jak wyjąć ten mini panel (chcę sprawdzić bo może tu coś nie łączy)

pozdro

Nie wiem co dokładnie masz ale moze TO pomoze..

Niestyety nie pomogło
Są to tylko schematy, które też przeglądałem ale nie wiem jak wyciągnąć ten panel
Nie chcę na siłę podważać śrubokrętem żeby czegoś nie uszkodzić a po zdjęciu pokręteł nie ma żadnej śrubki

pozdro

No fajne zdjęcie niech ktoś jeszcze napisze jak się ten panel wyciąga to będę wdzięczny.

By prying out from left side....

witam
Dzieki za podpowiedzi, jutro sprawdzę
A czy ktoś miał już taki przypadek w swoim autku lub wie co może być przyczyną że ten tytułowy zestaw przestał działać (może tylko rozłączona kostka )

pozdro

witam
wrócę jeszcze do filtra p.pyłkowego - bo tam jakieś kable są napewno - czy to ma coś wspólnego z klimą lub obiegiem
a i pod kanapą z tyłu nie sprawdzałem bezpieczeników

pozdro

Bezpośrednio do filtra p.pyłkowego nie dochodzą żadne kable jest on mocowany w takiej prowadnicy i tyle.

Cytat:
By prying out from left side....

Wg. mojego tłumaczenia to znaczy: rąbnij z lewej strony.
Mocno rąbnąć?
A te śrubki od dołu odkręcić?

witam
troszkę mnie nie było ... ale w końcu wszystko rozkręciłem
Przy wymianie filtra przeciwpyłkowego wysunęła się lekko jedna kostka (a są tam trzy) i przez to ten panel przestał działać.

pozdro