MotoNews.pl

Poszukuję takich kubełków [fota]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co to sa za sprzęty ile za nie i gdzie szukać !

ew. jak ktoś ma moge kupić albo zamienić sie na swoje '

Strona o kublach
-----KLIK------

[ wiadomość edytowana przez: SoGa_Rally dnia 2006-02-27 03:58:50 ]

a po ile oni mają te kubełki??

ja mam takie, powiem ze sa calkiem wygodne i dobrze trzymaja kupiłem dwa od owz-ta za 300

Ja tam wolałbym te twoje

podeslij jakies fotki zastanowie sie

Cytat:
2006-02-27 12:35:11, Lava1 pisze:
Ja tam wolałbym te twoje

Ja tez, bo sam mam takie i trzymaja zajebiscie, a glebokie ze ho ho

Cytat:
2006-02-27 12:30:14, wojtaz pisze:
a po ile oni mają te kubełki??

Np. Speed III po 430 zł / szt

A jak myślicie, spidy jedynki po ile stoją w najtańszej wersji obszycia.. Bo kubły są bezkitu zajepiste niema porooownania do moich ...

Speed I - 360 pln.

do malana idealne sa Speed IV, speed I troszku ciasne

Zoltar, gruba dupe masz

do speeda I sie przymierzalem i trochu jakis taki maly byl i co najgorsze konczyl sie na wysokosci szyi, jakos tak nie bardzewo. ale speed IV owszem, zajebisty

zoltar na necie pisza ze waga siedzacego 70-75 kg i wzrost 180cm, i te powinny do mnie pasować... Co do tych speedoof to bez kitu lepsze fotele w chooj jak dla mnie !! Te moje to ewidentne do jazdy cywilnej po mieście sie jedynie nadają za szerokie te fotele są jak do rajdoofki chyba na orginalnych szynach niedadza rady !! podejżewam ze zmienie szyny i zaniose do tapicera niech przelotki zrobi.. Bo na speedy to narazie nowe mnie niestać

ja bede kupowal dwa nowe speedy IV i szelki 3" ale to dopiero za jakis czas. te wszystkie bimarco B i C to kibel jest, 3" pasy nie przejda

jestem tego samego zdania od kiedy miałem szanse usiąśc w speedzie !

ma ktos fote w/w fotela bo same speed 1 2 3 na necie są

wyglada dokladnie tak samo jak speed I, jest po 2-3cm wiekszy i tyle, wyglada jak speed II a wymiary ma miedzy speed I a speed II. mnie sie idealnie w tym siedziało dlatego sobie takie zapodam noweczki

ja jestem duzy i gruby i sie w speedzie mieszcze bez problemu. bardzo wygodne foteliki. duzo lepsze niz bimarco C no i nieco lepsze niz B. mialem wszystkie i najlepsze sa wlasnie speedy

Kupie kubełka do 150zł