POSZUKUJĘ część do lusterka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuję plastikowego elementu do elektrycznego sterowania lusterkiem (mały biały element z zębatką, znajduje się koło silniczka w obudowie lusterka). Mogę wysłać foto na e-mail.

ja mam, ale jeszcze na samochodzie, mialem małą przygode, i zostal mi caly kompoletny mechanizm ruchu lustra, wiec chetnie je odsprzdam , tylko najpierw musze znalezc cale lustro dla siebie pozdrawiam
skontaktuje się , jak juz zes woim sparwy wyprostuje

Witam
Mozesz przysłac fotki o która czesc Ci chodzi dokładnie. Mam oba niekomletne lusterka (w prawym brak obudowy zewnetrznej, w lewym pokiereszowany ten czarny trójkąt który sie przykręca do ramy drzwi).

pozdrawiam
Markus

witam
A ja potrzebuje innego elementu lustra, mianowicie podstawy przykrecanej do drzwi, mam polamana podstawe ale obudowa, lustro i silnik sa ok wiec je odkrecilem i szukam jedynie podstawy...strona prawa wiec jakby kto mial to dajcie znac.

Ps a czy pasuje podstawa od starego modelu lusterek i czy od recznie sterowanych??

Cytat:
2006-02-28 11:52:58, Petersen pisze:
witam A ja potrzebuje innego elementu lustra, mianowicie podstawy przykrecanej do drzwi, mam polamana podstawe ale obudowa, lustro i silnik sa ok wiec je odkrecilem i szukam jedynie podstawy...strona prawa wiec jakby kto mial to dajcie znac. Ps a czy pasuje podstawa od starego modelu lusterek i czy od recznie sterowanych??

ja swoj trojkat juz oddalem koledze lzqm..co do starego typu to napewno nie pasuje co do recznie sterowanych to hmm a to w ogole mozna kupic?

Cytat:
2006-02-28 11:57:09, qbaj pisze:
ja swoj trojkat juz oddalem koledze lzqm..co do starego typu to napewno nie pasuje co do recznie sterowanych to hmm a to w ogole mozna kupic?

tak mozna i znalazlem za 40 zl nowa podstawe do lustra sterowanego recznie ale zastanawiam sie czy mozna do niej przykrecic obudowe lustra elektrycznego (jak wiemy jest odkrecana od podstawy) bo nie oplaca mi sie kupowac lustra calego kompletnego za ok 200 zl jak mam swoje dobre a podstawa jest chyba z duraluminium czy czegos takiego i ni jak tego nie da sie polaczyc z powrotem

To jest zdjęcie części której szukam.

Cytat:
2006-02-28 11:26:44, markus pisze:
Witam Mozesz przysłac fotki o która czesc Ci chodzi dokładnie. Mam oba niekomletne lusterka (w prawym brak obudowy zewnetrznej, w lewym pokiereszowany ten czarny trójkąt który sie przykręca do ramy drzwi). pozdrawiam Markus

A ja mam dwa takie trójkąty... oba dobre