Pytanko do ładziarzy o zacięciu sportowym :-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jestem tu gościem chciałem zapytac czy któryś z Was przymierzał sie do zrobienia repliki łady 1500 mtx, 1600 mtx lub lady VFTS? i mam drugie pytanie czy ktoś nie ma namiaru na felgi MTX 1A (najchętniej kupie jedną lub 2 sztuki)

Cytat:
2005-07-14 18:11:08, tadzik128 pisze:
chciałem zapytac czy któryś z Was przymierzał sie do zrobienia repliki łady 1500 mtx, 1600 mtx lub lady VFTS?

krzysztof- flaszer , yanosik (po czesci) ,Grzegorz2107(takze po cz esci)

Uderzaj do Fleszera i ewentualnie do Pawła66. Panowie są z Krakowa

w tym momencie posiadam 3 takie felgi... i nikłe szanse na 4 sztuke... i pasowałoby dokupic jedną sztuke... (jeszcze nie wiem po co mi takowe fele ale warto zebrac komplecik)

Na hodze też warto zobaczyć

liczyłem ze na waszym forum bedzie coś więcej wiadomo w koncu MTX przygotowywao łady do rajdw i robiło bolidy do formuły estonia...

Tadzik, mowie Ci, sprobuj napisac do Krzysztofa Fleszera lub Pawla. Zapytaj tez Grzegorza2107!

na forum jest mnostrwo informacji o MTX'ach i VFTS'ach.. np watek:
tu
Wyszukiwarka w ruch

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2005-07-14 23:21:29 ]
[ powód edycji: link-click:) ]

yanosik próbuje zrobić VFTSa???? o kurde nie wiedziałem

Cytat:
2005-07-14 23:03:06, bartassti pisze:
yanosik próbuje zrobić VFTSa???? o kurde nie wiedziałem

hej Bartas..
Yanosik chyba ze swojej VFTS'a nie zrobi (chociaz jak sie zawezmie - hhhehee) - 95KM wystarcza zeby niezle sie odpychac

[ wiadomość edytowana przez: humel dnia 2005-07-15 00:04:00 ]

w podanym watku było odrobinkę informacji o VFTS a o MTX nie było prawie nic

Wiem wiem żeby zbudować VFTS to są duże koszty, też próbowałem, ale w końcu nie starczyło funduszy. Poza tym z DOHC to nie byłby prawdziwy VFTS, choć mocą "prawie" nie ustępowałem

Tu masz trochę
a tak poza tym, polecam wyszukiwarkę google.com

miałem mieć 3 lub 4 takie felgi - póki co mam tylko 2 sztuki zastanawiam sie czy ich nie sprzedam - jezeli ktoś z was byłby zainteresowany dajcie znać - jeśli ktoś chciałby sobie "przymierzyć" to też żaden problem tylko musicie mieć długie śruby bardzo (polonezowskie śruby do alusów nawet odrobinki z felgi nie wystają...) ps nadal próbuje zdobyc pozostałe 2 sztuki. ale co z tego wyjdzie to nie wiem...

Witam
Spróuj przeglądnąć czasem ogłoszenia na forum Youngtimer.pl
Ktoś tam niedawno sprzedawał takie felgi ale rozstaw był chyba 4x100.
ja chętnie kupiłbym takie felgi...ale raczej cztery sztuki. No ...chyba ,że trafię te dwie gdzie indziej

Ja chce takie kubły.

Hmm troszkę starawe są , a jak chcesz koniecznie kubły to można kupić nowsze modele (używane) za przyzwoite pieniążki

Widz w tym, że mi się te stare podobają. Jak dla mnie te nowe materiały obiciowe, rękawice sparco itp. Nie pasują do klasyki.
P.S
Rękawiczki już mam takie z jasnej skóry. Super

Cytat:
2005-07-19 23:09:14, mwarchalowski pisze:
P.S Rękawiczki już mam takie z jasnej skóry. Super

Rękawiczki też mam takie tylko niestety musiałem je odłożyć na półkę z powodu braku kasy na starty

Cytat:
2005-07-19 23:10:28, kornat pisze:
Rękawiczki też mam takie tylko niestety musiałem je odłożyć na półkę z powodu braku kasy na starty

hmm.. przesiadles sie do drozszego autka ) choc pewnie lepiej sie nim smiga boczkami (troszke wiecej kucy pod maska)....