| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mise13 HF MEMBER getz 1.3gls Piekary sl | 2006-04-02 12:02:35 Witaj miałem podobny problem, co spowodowało nawet spalenie, skrzynki bezpiecznikow, gdyz woda do wnetrza dostawała sie od przodu samochodu przez przewody wentylacyjne i powodowała zwarcie w nadmuchu. Nie wiedziałem czy dziura tam umieszczona moze tam tak byc, gdyz samochodu nie miałem od nowosci i był wypadkowy i mogło brakowac jakiegos elementu...Mała przerobka pomogła i juz jest ok.Jak cos to napisz do mnie to poradze co zrobic. Pozdrawiam Mirek lukse@op.pl |
bartis HF MEMBER Hyundai Accent Rybczewice | 2006-04-06 23:34:29 Nie tylko w Getzie woda na dywaniku się pojawia. U mnie w Accencie też sie pojawiła. Autko zostalo przez noc na dworze. Rano jak wsiadłem to sie przeraziłem. Szyby były pozamykane na drzwaich jest szczelnie a po stronie pasażera jeziorko wody. Nie mam pojęcia skąd może się brać tam woda.cztery dywaniki wody wylałem!! Podłoga sie suszy-wymontowana. Nie chce mi sie rozbierać deski ale to gdzieś za nią się wydobywa woda. |