MotoNews.pl

Rozmiar felg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam pytanie szukalem ale jakos nie znalazlem tego rozmiaru czy da rade wrzucic na przod i na tyldo essiego felgi 16"x9" z oponami 215 et35 i jak sie to ma przy obnizeniu max 40 mm.
Essi mk5

Pozdrawiam

mam na tyl 9x16 i bez poszerzen sie nie obeszlo!!! oponki 215/40 zawias -40/40 ps. widze ze jestes z wolsztyna mieszkam nie daleko w zbaszynku jakies 30 km. od wolsztyna!!

O witam, zbaszynek nie daleko fakt, fajna lotka :] planuje podobna sobie sprawica, co do felg to bardziej sie balem przodu niz tylu i juz sam nie wiem, Janek-RS mial podobne w swoim mk7 ale nie mial obnizonego

ja poszerzylem tyl ale i tak sie obawiam ze przy 4 osobach bedzie tarlo!! ale moze to mi sie tylko wydaje!!

też mam możliwość kuypić brocki b1 gdzie tył ma 16x9 a przód 16x7 i się obawiam że jak spuszcze auto z lewarka to może zostać nadwozie na oponach

Witam moim zdaniem bez przerobki nie da rady

Hmm, ciekawe ile bym musial przerabiac z przodu zeby wcisnac butem te 16"9

cabrio, duzo przerabiales z tylu??

[ wiadomość edytowana przez: Alexander_ dnia 2006-02-28 18:35:15 ]

powiem ci tak z tylu mam zrobione identycznie jak na tym foto!!! kosz to 150zl. za 2 nadkola!!

dobra, tyl juz wiem, teraz pytanie czy wcisnalbym z przodu takie felgi

Ja mam z przodu 17 cali et 35 szerokosć felgi to 8j a opony 215/40/17 i z przodu jest oki co prawda ledwo co weszly ale nie zaciera nigdzie!!!

gelu1, a o ile obnizales essiego??

Cytat:
2006-03-01 20:21:47, Alexander_ pisze:
gelu1, a o ile obnizales essiego??

Nie wiem iilejest obnizony bo ja go juz takiego kupilem