Akcja "Dom Dziecka w Bierutowie" - Finał

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Akcja zostanie zakończona 26.02.06.

Zostało podane konto na współorganizującym forum oleśnicy...

proszę o wrzucenie ifnormacji w newsach na głównym...z numerem konta dopiskiem - "Akcja Dom Dziecka Bierutów"

O godzinie 15-00 na rampie spotowej, robimy zjazd oraz zbiórkę lub wybierzemy się do sklepów po zakupy...
następnie udamy się całą ekipą do Bierutowa, przekazac dary dla dzieciaków...będę w kontakcie z dyrektorem domu.

Wpisujemy ta akcję w ramach V lecia klubu i działalności na Oleśnickim terenie.

Prosze o info od OES-u czy takze sie w to wpisuje...
dzisiaj wrzuce też plakat informacyjny...

POSTARAM SIĘ o wizytę gazety oleśnickiej oraz TV powiatowej
zrobią nam ifno mam nadzieję o akcji...

AKCJĘ NA RAZIE WSPIERAJĄ:

KLUB TUNINGOWY SQAD DKT
FORUM OLEŚNICA ORG.

Z informacji które mam, potrzebne jest wszystko...czyli i am am, i artykuły szkole, i środki czystości...i budowlane...
normalnie wszystko...

Mam nadzieję że w niedziele stawi się wiekszość SQAD-u bo wszyscy to na DKT nie przyjeżdżają

Piter jeżeli masz info o wpłatach na konto proszę je uwzględnić jako kwota na nadzielę...

na razie jest jedna wplata z olesnicy na 10 zlotych

Jak mi się uda to załatwie trochę środków opatrunkowych

to 3 kg cukru sie kupi

Ej kurde napiszcie tak włąsnymi słowami jak dojechać na tą rampę jadąc od Wrocławia - tzn w którą ulice mam skecić żeby jak najprościej dojechać ?

Ostatnio byłem tam jeszcze R14 - z 5 lat temu !!! i błądziłem jak cholera żeby trafić

A mapa ??? na mapie nie widać???

www.sqad.pl/zlot/dojazd.php

a jak nie...

to najprościej:

wjechać do Oleśnicy.
mijasz pierwsze światła (mały Orlen po Prawej)
mijasz po lewej stronie szkołę
20m droga w prawo szeroka
mijasz targ i plac po prawej (dwa wieżowce przy tym placu)
światła (dalej główną)
kolejne skrzyżowanie (po prawej Policja)
prosto
później dojeżdżasz do skrzyżowania gwiaździstego
(można główną w prawo, można w lekko w dół na PKP, można w lewo przed wysepką)
odbijasz w lewo i i za wysepką na wprost zwężająca się droga z płotem z siatki po prawej...

[ wiadomość edytowana przez: SVERAdesign dnia 2006-02-24 09:51:54 ]

[ wiadomość edytowana przez: SVERAdesign dnia 2006-02-24 09:52:20 ]

Mam nadzieję, że trafię, bo mam trochę środków opatrunkowych (wata, plastry, bandaże) i tamponów, podpasek, wacików itp itd

[AUTO NAPRAWIONE - BĘDĘ NA 99% -

[ wiadomość edytowana przez: Lava1 dnia 2006-02-24 18:01:36 ]

Kto z Wrocka jedzie do Olesnicy w niedziele, prosze o szybki kontakt

Na 80% bede jechal. Mam troszke gratow zwiazanych z budownictwem i takie rozne typu: klodki, chyba 2 walki do malowania, pedzle, koncowki do miotly itp.

Jakies ciuchy uzywane tez moga byc????? bo moja mama cos tam moze wcisnac

Moje zakupy zawiezie Lava One za co z groy jeszcze raz dziekuje. Osobiscie nie pojawie sie w Olesnicy bo ja mam prace w niedziele powodzonka na spotkaniu.

Akcja jak najbardziej udana
Szkoda tylko, że tak mało ludzi się zjawiło...
Do następnego razu

Dziekuje wszystkim za przemila atmosfere i mile spedzone niedzielne popoludnie

pozdrawiam

W imieniu organizatora ....chciałbym podziękować ekipie reprezentacyjnej za wyrwanie się z wolnej niedzieli i przybycie na akcję...

Przede wszystkim Michałowi "Hadrysiowi" za organizację logistyczną oraz rozpoznanie terenu...(czekamy na wykończenie seja ), aktywność przed klubowa, daje duuży pozytyw na działanie w klubie....zresztą łącznik w Bierutowie także będzie plusem

Lavie, za zorganizowanie środków opatrunkowych i ogólno medycznych

Rafiikowi, za między innymi materiały ogólno budowlane...

koledze Prezowi wraz z partnerką, za włączenie się do akcji (jako sympatyk), czekamy na zgłoszenie do klubu...

Oraz tym wszystkim którzy dołożyli się do tej akcji...

Mam nadzieję że następny wypad... (mamy zaproszenie na ognisko), oraz stała współpraca z placówką w Bierutowie...

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!

No szkoda tylko że było nas tak mało. Czyżby naprawde nikomu nie chciało się pomóc osobom w gorszym do nas położeniu ?!

Tak czy inaczej kazy z nas, którzy przyjechali dali więcej serca niż "prezentów" a to myślę dla tych dzieciaków nawet wazniejsze. Ważniejsze będzie też kiedy uda nam się do nich na ognisko podskoczyć i poznać je lepiej. Mam też nadzieję, że wtedy będzie nas więcej.

Versusa pragnę przeprosić, że nie dojechałem do Wrocławia, ale jestem wq... na sieć ERA/HEYAH która nie dostarczyła mojego sms-a.

Ja pomimo iż było zimne niedzielne popłudnie które miałem spędzić z żoną i małą córeczką (czym naraziłem się im) spędziłem z kolegami z klubu i dzieciakami z domu dziecka.

Do następnego...

przepraszam, ze mialem zajecia od 9 do 17

sorry bardzo ale mialem pilny wyjazd i nie zdazylem...

jak wiedzę fajna akcja była tak trzymać

ale widzę dalej po staremu nawet w takiej akcji zaangażowanie klubu jest gorzej niż marne