| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | 2006-02-27 22:40:11 |
-SerU- F&F Sympatyk Fiat 131 Wroclaw/Maidstone | 2006-02-27 23:00:16 Znam temat z forum 4x4 skądinąd i muszę powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem. Coś w nas jest-Polakach, że jak trzeba, to stajemy razem i jesteśmy w stanie przenieść góry. Nigdzie na swiecie nie ma drugiej WOŚP, która co roku bije rekordy zbiórki pieniędzy, nigdzie na świecie w przypadku powodzi całe miasto stanie na wałach sypać do worków piach i ratować innych. Znam to z autopsji i pamiętam, co się działo w 97 roku we Wrocku-powódź zmieniła nie tylko to miasto ale i ludzi w nim mieszkających-wszyscy są sobie o wiele bardziej bliscy. Na samą myśl o tamtych chwilach przechodzą mnie ciarki...to piękne.
Polakom gratulujemy Solidarności |
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2006-02-27 23:18:03 Robi wrazenie... |
kaza F&F Sympatyk Bis 1400turbo, HF in ... Bielsko Biała | 2006-02-27 23:30:59 Napisałem do gościa co aukcje internetową założył że u nas też jest temat i jakby coś potzrebowali to niech walą jak do siebie w imieniu The Fiat and The furious TEAM |
gumbas5 F&F Sympatyk German Style Katowice | 2006-02-28 09:02:45 poprostu brak słów... po tym co przeczytałem jestem przerażony... pieprzeni rzeźnicy...
dlatego m.in. od 1998 roku chodzę z kolanem nadającym się do operacji... jak mi to powiedział chirurg: "tniemy, tniemy, w końcu ma pan 50% szans na zdrowe kolano" żeby chorowac w Polsce trza miec końskie zdrowie |
cypherius F&F Sympatyk czarny/niebieski Płock/Słupno | 2006-02-28 09:14:45 Mechanikom ufac nie mozna za bardzo... trzeba samemu samochod robic... najlepiej samemu piec chleb i robic miesne artykuly... trzeba chyba fakultet z medycyny zrobic i samemu sie leczyc... chore |
dominikk F&F Wolny Słuchacz :) 126 problemów :) Gdynia | 2006-02-28 19:46:48 no i zeby sie leczyc oprucz zdrowia trzeba miec pieniadze i znajomosci bo teraz to juz nawet chyba same pieniadze nic nie daja!!!!!!!!! a propo tego jednoczenia sie...
my polacy zawsze jak mamy dostac za przeproszeniem w dup.. to sie laczymy zawsze tak bylo i chyba zawsze bedzie... wolnosci nie umielismy uszanowac przyszly zabory w zaborach ciagle jakies zrywy walki itd. przyszla wolnosc potem wojna i znow wszyscy zjednoczeni... potem kolejna i znow... po wojnie wszyscy zjednoczeni bo pod butem ruskow a znow wolnosc przyszla i co strach wyjsc po sciemnieniu na ulice bo mozesz za nic nozem dostac.. i coraz gorzej jest!!kibice na stadjonach sie zabijaja!!teraz znow jak by wojna sie zaczela to nie wazne ze kibic lechi z kibicem arki w jednym okopie obok siebie by siedzieli ..obaj nawet o tym by nie pomysleli zeby sobie krzywde robic.. ale to tylko umiemy w czasie naprawde wielkiego kryzysu sie zjednoczyc !zawsze tak bylo i jest i chyba bedzie...niestety ... jak by tak na codzien nie moglo byc. [ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2006-02-28 19:47:14 ] |
Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2006-03-02 18:16:57 Nie wiem Jak wy ale ja jestem poruszony całą tą sytuacją ,niesamowita organizacja i odzew, cały czas śledziłem wątek i trzymałem kciuki, na szczęście wygląda na to ze żona Bociana wraca do zdrowia... |
dominikk F&F Wolny Słuchacz :) 126 problemów :) Gdynia | 2006-03-02 18:19:40 no i bardzo dobrze... oby wyzdrowiala jak najszybciej ![]() [ wiadomość edytowana przez: dominikk dnia 2006-03-02 18:20:10 ] |