Milion kodów a nie umiem ich odczytać (filmik jest!!!) :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest ktoś kto będzie umiał z mojego filmiku powiedzieć jakie numerki kryją te błyski
filmik

Gdzie masz ten filmik?Coś się u mnie nie otwiera.A tabelke kodów posiadasz?Jezeli tak to nie rozumiem w czym problem....
Prześlij mi ten film to Ci to odczytam

[ wiadomość edytowana przez: Henryk dnia 2006-03-02 16:27:39 ]

filmik jest jak klikniesz na "filmik" w pierwszym poście a potem dasz "free", potem odczekasz odliczanie i wpiszesz w okienko kod podeny przez Rapid to zacznie go ściągać A nie umiem zamienić błysków na kody Tabele kodów mam

help!!!!!!!!!!!!! Tyle było mistrzów robiących diodo-diagnostyke i na pewno ktoś umie te diodo-błyski(u mnie żarówko-błyski) na cyferki kodów błędów przerobić

Cytat:
2006-03-02 20:27:46, SebaNowy pisze:
help!!!!!!!!!!!!! Tyle było mistrzów robiących diodo-diagnostyke i na pewno ktoś umie te diodo-błyski(u mnie żarówko-błyski) na cyferki kodów błędów przerobić

ja bym ci odczytał, ale mom przekroczony transfer na rapid...

podaj inny serwer to zapuszcze bo zajmuje 30Mb myślałem że się nie skończą te błyski

Cytat:
2006-03-02 20:32:08, SebaNowy pisze:
podaj inny serwer to zapuszcze bo zajmuje 30Mb myślałem że się nie skończą te błyski

w sumie to nie znam innego mogłes to jakimś dixem spakowac.

szkoda bo jesteś drugim chętnym do pomocy ale nic z tego wyjść nie chce

Master a może spróbujesz jutro albo cuś byłbym dźwięczny bardzo dźwięczny

Cytat:
2006-03-02 21:50:16, SebaNowy pisze:
Master a może spróbujesz jutro albo cuś byłbym dźwięczny bardzo dźwięczny

no jutro zobaczę, bo dziś jest coś mocno nie tak... wcześniej pisałem żebym poczekał 34 min, a teraz już 76 min....

Mówię że Ci odczytam ale wróżką nie jestem a filmiku u mnie ściągnąć się nie da.Prześlesz na maila to odczytam.