MotoNews.pl

Giannini 126 [Podobno]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mi się bardzo to autko podoba, mimo, że to chyba jakiś kundelek (tylne wloty)... ale i tak jest fajne. Mam też mieszane uczucia co do typwo 500setkowego dodatku na przedni pas. Napisane było na włoskiej stronce, że to Giannini.

ja che taki dach. czy to k..mozliwe zeby godostac w polsce gdzies?

Też chcę taki daszek "od zawsze" od blisko 5 lat, od czasu iedy włoski prospekt maluszka "de ville" wpadł mi w ręce. Ciężki z tym jest temat. Życzę Ci jednak powodzenia. Jeśli któremuś z nas to wpadnie w ręce, po prostu ta osoba dokładnie zwymiaruje i opisze. Tak będzie dla wszystkich najlepiej.

a ja chce deske rozdzielcza zajebista

Fele PLS dach, poszerzenia i deska rozdzielcza wypasik

brak slow, piekny poprostu

Cytat:
Fele PLS

dokladnie to pls model hockenheim...

zajefajny chcialbym na live sobie cos takiego obejrzeć

ciekawie zrobione wloty na klapie, tłumiczek też ciekawie wygląda.
W srodku mi sie tylko zdaje czy widać tam pompke do spryskiwaczy?? tak jak w starych malcach?? czy to jakis magiczny czasny przycisk np do NOS-a

Ja chcę taką deskę rozdzielczą i kierę!!!

Fajny ogólenie, tylko ten emblemat na przodzie to taki ni w pi... , sorry, waginę , ni w oko

taka deske rozdzielcza zrobi wam siwy w etg. palisander rzondzi

Znaczek jest nieprzemyslany...coprawda jest to znaczek Giannini ale jak juz wspomniano do krągłego Fiata 500....a do kanciastego 126 nie pasuje....

kierownica to o ile sie nie myle Nardi Torion.
Deska to replika zegarów z któregos z małych Abarthow - na 99% z 695 esse esse .
Ciekawy pomysł na poszerzenia, ciekawy kolor, felgi....klapa niebradzo...

ale sadze ze i tak na zywo sprawia tysiockroc lepsze wrazenie.

Zoltarku kto taki zrobi nam taka deske bo ja tez do 850 chce takie cudo

zoltar chyba lola pociagnal

Jest mioooodny - od kół aż po dach

Cytat:
taka deske rozdzielcza zrobi wam siwy w etg. palisander rzondzi

To byl zart

koras tera to p[o kontakcie z autorem to juz wiem a mialem dadzieje ze mi ktos cos takiego wykona

To moze ktoś w tym wątku uściśli wiedze na temat 126 Giannini???
CO gdzie jkie parametry, jakie przeróbki, generalnie wszytsko co dotyczy giannini 126

odnosnie deski to sie jeszce zdziwicie. będzie cos takiego niedlugo, zegary wejdą od lady. a tamto co zoltek widzial to bylo do formy szykowane

ten daszek coś niebardzo org. bo na tych starych fotach włoskich 126 otwór w dachu był na całej jego powierzchni, no ale mogę się jak zwykle mylić