Którędy puścic kabel ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Mam Problem A raczej pytanie podpinam tube ze wsadzonym do środka wzmacniaczem i potrzebuje napiecia do wzmacniacza najlepiej było by od akumulatora. Jesli możecie to podeslijcie mi jakies propozycje kturędy go póscic w jaką ,,Dziurkę'' wsadzic, a moze nietrzeba dawac od akumulatora?? Dodam Ze Jest To Essi w budzie MK V. Z Góry Dziekuje I czekam na propozycje.

JAK TO W ESSIM KABELEK PUSZCZAMY OBOK LINKI PREDKOSCIOMIERZA..........NAJLEPIEJ WZDŁUSZ PROGU LEWEGO A KABEL SYGNAŁOWY WZDŁUSZ PROGU PRAWEGO...POZDRO

Polecam zaopatrzyc sie w drut i kawal tasmy klejacej ... to bedzie pomocne w przepychaniu z silnika do wewnatrz samochodu. Potem ... tak jak Rumcajs pisze pod plastikowymi progami tylko uwazaj bo trzeba delikatnie ale zdecydowanie

ehhh
ale partyzantke wymyslacie

Panowie sygnałowy jest dokłankie puszczony tak jak piszecie,tasme i drut mam. Ale ciekawe czy cierpmiwosc?? ale jak mozecie powiedziec kturedy pucić, gdzie szukac jakiegos otworu zeby go wepchnąc do srodka??

sciagnij nadkole z przodu po stronie pasarzera (tam gdzie akumulator)
pod nadkolem na blotniku wewnecznym bedacym w czesci juz na scianie grodziowej z kabina zobaczysz wielka gume prawdopodobnie z przewodami
pomysl chwilke i tam tedy przepchnij kabel
wyjdzie on u gory za chowkiem
pozniej na dol progiem
a dalej sonie poradzisz

dla kopiacych informacja
taka sama guma (przepust ) jest i po stronie pasarzera i po stronie kierowcy

Lucas takiej odpowiedzi potrzebowałem sękju. Jutro lukne czy jest to mozliwe.

a bardzo ciężko ścągnąć to nadkole?? bo musze też ciągnąć kabel ale na dworze zimno a ściąganie nadkola napewno troche czasu zajmie

ale kotlet odgrzałeś
Sciągnięcie nadkola - o ile jest tak samo jak w MK7 - to kwestia odkręcenia kilku śrubek (końcóka torks) i potem łatwo wychodzi. Oczywiście konieczne jest zdjęcie koła.