| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Stoki_W-wa SYMPATYCZNY GOŚĆ AveD4-D/2109/FSO125ME Warszawa | 2006-03-14 21:10:13 Od siebie dodam, że w odróżnieniu od Kolibra mam 111 8V ale czystą wersję cywilną czyli bez żadnych przeróbek w silniku jak i w zawieszeniu. Samochodzik dobrze się spisuje szczególnie w zimę a w lato tym bardziej. Jak wspomniał Koliber -części są tanie a to też jest ważne. To nie znaczy, że samochód psuje się i trzeba co rusz coś wymieniać. To jest tylko mechanika a wg prawa Murphiego: "co ma się zepduć to się zepsuje" i nie ważne jaki to samoichód i jakiej jest marki.
Ja ze swojego Kombiaczka jestem bardzo zadowolony !! |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2006-03-15 20:01:56 z tego co wiem, nie bylo wersji ze wspomaganiem |
robal SYMPATYCZNY GOŚĆ Astra Hatchback GB/M ... Kettering (Northants, England) | 2006-03-15 23:45:36
W zeszłym roku (maj - lipiec) szukałem Fiat Palio Weekend 1.2 lub Łada 111 lub Skoda Felicia Kombi 1.3. Palio - kilkanaście/kilkadziesiąt, 111 - TYLKO 1 EGZEMPLARZ !!!, Felicia - kilkanaście/kilkadziesiąt. Ceny zakupu podobne (różnica do 1.000zł - mam na myśli tabele firm ubezpieczeniowych !!!). Ceny serwisu i części (autoryzowane stacje) również bardzo zbliżone. |