Jakie kierunki do e36 ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomóżcie chłopaki bo w łeb dostane musze zmienic kierunki w swojej e36 bo te mnie juz irytują, ale nie wiem na jakie się zdecydować. Chętnie przeczytam wasze opinie na ten temat.
Te wchodza w gre :
Wersja 1
Wersja 2
Wersja 3
Wersja 4
Chyba, że ktoś ma inne propozycje

ZADNE MI SIE NIE WIDZA DO CZARNEGO AUTA TYLKO DYMIONE

O gustach sie nie dyskutuje wiec ciezko bedzie
A jestes pewny ze chcesz zmieniac?
Jak dla mnie to wszystkie zalatuja lexus style a to juz ciekawe nie jest
Nie lepiej kupic metalizowane zarówki kierunków zeby sie pozbyc efektu jaja

Cytat:
2006-03-06 16:46:14, BMW_83 pisze:
Pomóżcie chłopaki bo w łeb dostane musze zmienic kierunki w swojej e36 bo te mnie juz irytują, ale nie wiem na jakie się zdecydować. Chętnie przeczytam wasze opinie na ten temat. Te wchodza w gre : Wersja 1 Wersja 2 Wersja 3 Wersja 4 Chyba, że ktoś ma inne propozycje

Najlepsze i najladniejsze sa oryginalne - pomaranczowe idealnie pasuja, nie wystaja , uszczelki rozwniez idealnie wchodza do srodka, jak masz czarne auto to polecam te ostatecznie TE albo TE do tego musza byc TE zarowki wtedy nie bedzie widac pomaranczowej poswiaty zarowki , jednym slowem kierunki beda sie zlewaly z lampami czolowymi. Moim zdaniem, te migacze co podalem sa proste , nie rzucajace sie w oczy, a nie jak np. typ CLEAR czy jakies inne wymysly z nablyszczonym w srodku na maxa kloszem.

PS: No te polaczenie tez powinno pasowac KIERUNKI + ZAROWKI CHROM

[ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2006-03-06 19:16:06 ]

Popatrz zdunek na zdjecie auta BMW_83 a potem przeczytaj to co napisałem a potem spójz na swój post i popatrz gdzie piszesz o tym samym...

hopy wogóle mi nie pomagacie wlasnie oto chodzi że te zwykłe poprostu mnie denerwują a to dlatego, że dla mnie zalatują starym samochodem. Miałem już i zwykłe białe i dymione, zdunekm ma racje chyba postawie na pomarańczone . Tak na serio to nie wiem, a już długo nad tym myśle. Niby mały szczegół, ale dla mnie bardzo istotny.

Cytat:
2006-03-06 22:55:34, BMW_83 pisze:
hopy wogóle mi nie pomagacie wlasnie oto chodzi że te zwykłe poprostu mnie denerwują a to dlatego, że dla mnie zalatują starym samochodem. Miałem już i zwykłe białe i dymione, zdunekm ma racje chyba postawie na pomarańczone . Tak na serio to nie wiem, a już długo nad tym myśle. Niby mały szczegół, ale dla mnie bardzo istotny.

Szerze to ja bardziej zwracam uwage na kolor auta, jego stan ogolny, szczegolnie felgi a kierunki jak kierunki sa tanie bo za 50 zł ma sie juz 2 sztuki bialych i po sprawie, jak kogos drecza oryginalne pomarańczki Zrobisz jak bedziesz uwazal nikt nie pomoze i nie doradzi bo kazdy wybiera i tak co innego i zdania sa podzielone.

Ja widzialem e36 pomalowana na pomaranczowo i powiem ze kierunki pomaranczowe pasowaly idealnie. Wsam X pod kolor auta.

PS: Szczerze powiem szkoda sie zadreczac tam jakimis kierunkami, bo my wszyscy nie mamy aut za 1 mln zł lub musimy oplacac co roku AC i martwic sie gdzie stawiamy auto na codzien, lepiej zamiast migaczow zwrocic uwage na lepsze dobranie sprzetu grajacego, wydech.

[ wiadomość edytowana przez: zdunekm dnia 2006-03-06 23:09:54 ]

Skoro juz musisz.. to moze jednak jakies z czrnym srodkiem bo bedą sie z lampami komponowały.. tyle ze te z czarnym srodkiem i okrągłym odbłysnikiem jak dla mnie są paskudne

pzdr

Dokładnie tak samo uważam jak mibhell no i znowu jestem w kropce bo nie widzialem innych ladniejszych z czarnym środkiem Może ktoś widział ?