| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
boru Sympatyk FEFK cabrio mk4 penelope dabrowa g. | 2006-04-06 23:25:51 gdy popada sobie troszke to woda przedostaje sie gdzies przez tylnia szybe w moim mk4 cabrio :/
jest to raczej wina uszczelki....ale teraz jak to naprawic? odkleic ja i silikonem zalac czy jak? bo nigdy nie bawilem sie w to...moze ktos ma jakies doswiadczenia z tym zwiazane ?? |
saintadamus Sympatyk FEFK deskowóz hożuf | 2006-04-07 10:51:49 niestety ma doświadczenia po pierwsze jak masz dach orygial czy dorabiany ?? silikon raczej nic nie da mnie pomogli w warsztacie z szybami i uszczelnili mi to jak to powiedzieli "masą" przestalo ciec tylko ta masa na to do siebie że nigdy nie twardnieje (co oczywiście zwiększa jej możliwości uszczelniające w takich przypadkach) ale widać za dużo mi jej napchali i przy skladaniu dachu część została wpchnięta poza szczelke i brzdko to teraz wygląda bo mam nieoryginalny dach |
boru Sympatyk FEFK cabrio mk4 penelope dabrowa g. | 2006-04-07 14:10:04 dach mam oryginalny...
czyli co mam z tym zrobic? udac sie do "szybiarzy"? bo na razie jezdze z 2ma kuwetami z tylu na polce ![]() |
saintadamus Sympatyk FEFK deskowóz hożuf | 2006-04-07 16:18:58 jak masz originał to nie będzie problemu bo nadmiar masy który ci wyciśnie sobie po prostu zetrzesz
jedź na początek do szybiarzy i zobacz co powiedzą jak nie będą mieli pomysłu to zapytaj sie o tą mase |
saintadamus Sympatyk FEFK deskowóz hożuf | 2006-04-07 17:49:27 hmmm wiesz o czym mówisz ?? wyjąć szybe tylnia z uszczelka w cabrio to jest roboty a roboty i wcale nie jest to proste a poza tym dach jest raczej miękki i silikon raczej szybciej niż później sie roszczelni ale można probować |