MotoNews.pl
6 [126p] Ktos moze pozyczyc trojkat holowniczy? (134607/0) - PT

[126p] Ktos moze pozyczyc trojkat holowniczy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Razem z zona przeprowadzamy sie na stale z Warszawy do Krakowa. Poniewaz mamy sporo rzeczy do przewiezienia w tym rowniez malucha mam pytanie czy ktos w Kraku dysponuje trojkatem holowniczym i moglby go pozyczyc na ostatni weekend lutego? Z Kraka do Wawki beda jechali moi znajomi pomoc nam sie spakowac i przeprowadzic, wiec mogliby go wziac, a oddalbym oczywiscie po przyjezdzie do Kraka. Oczywiscie jakis browar sie znajdzie Aha - i rewelacyjnie by bylo jakby elektryka haka byla typu wtyczka-wtyczka, poniewaz w maluchu mam zrobione gniazdo holownicze do tego celu. Oczywiscie - jesli nikt takiego nie posiada - nie pogardze innym.

ja tam nie mam ale WITAMY W KRAKOWIE

Koniu przeciez to najszczesliwszy dzien w twoim zyciu - nie cieszysz sie czy moze juz to oblewacie

Ja juz wczesniej mowilem ze zapraszam na piwko jak juz dojedziecie
a co do trojkata to zapytaj mateuszac, to brat lukaszac.
Maja takowy na skladzie, sam pozyczalem

kiedy przyjeżdżasz? powitamy cię już na 'rogatkach' miasta

edit: taki trójkąt potrzbujesz?

[ wiadomość edytowana przez: schwepes dnia 2006-02-07 23:45:05 ]

Temat zalatwiony - trojkat pozyczy dommel.

Co do Konia - to tak naprawde ryba - bedzie chcial sie spotkac to sie spotka, nie to nie. Na razie okazuje sie ze mamy wspolnych znajomych w Kraku.

Pterock - czasu na piwo w Kraku bedzie zdecydowanie wiecej niz w Wawce - tutaj jest wyscig szczurow... W Kraku jest spokoj. Bedzie czas

Schwepes - przyjedzcie cala banda. Bedziecie miec cos ciezkiego czy tylko jajka? A taki trojkat mam, tyle ze uwalony syfem z drogi...

Poza tym spoko - widze ze chcecie mnie u siebie chlopaki jak jasna cholera... Czyli nic sie nei zmienilo

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Zuraw dnia 2006-02-08 06:51:14 ]

Nooo widzisz !! Witamy w pięknym mieście Krakowie

Dobra - juz jestesmy. Mieszkanie wynajete, odnowione, maluch na chodzie, wiec wszystko zaczyna wracac do normy. Teraz szybka reanimacja silnika wyjetego z bisa i dalej bedzie mozna posmigac, bo na seryjnym cosik wolny jest...
No i fajny sklepik z czesciami macie na Kapelance.