MotoNews.pl
11 CHodzi o wzmak do "malego" cuda?? (135677/138) - PT

CHodzi o wzmak do "malego" cuda??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto mi doradzi jakis rozsadny wzmak do tego sprzeta. wzmak bedzie mial tylko jego zasilac wiec wystarcza 2 lub 1 kanal, i pytanie do specjalisty jaki powinien byc zalecany stosunek mocy wzmaka do glosnika chodzi o RMS.
SUB B-R

Przy okazji jakie sa opinie na temat glosnikow PYLE z zoltej serii ??moze ktos ma i komus sie podobaja a moze sa g...no warte...

Czy nikt naprawde nie wie jaki wzmacniacz trzeba zezby zasilic 250w RMS w skrzyni JBL??Jaki powinien on byc ??

Tak naprawdę czy to JBL czy głośnik innej firmy to raczej nie ma wielkiego znaczenia. Żeby zasilić 250W dobrze jest dostarczyć 250W

www -->WYSZUKIWARKA NA FORUM<--wałkowane.było.pl

a jaka cena tego wzmacniacza ma byc... tzn do jakiej kwoty??
Ja bym proponował monobloka D sinuslive Sa stosunkowo tanie a co cyfrak to cyfrak

Chodzi mi w wzmacniacz ktory pociagnie dobry zestaw przedni typu PB CK6v.2,(nie jest jeszce do konca postanowione ale mysle ze to dobry wybor), nio i jeszcze skrzynke taka jak nizej, ktora bedzie mogla ladnie pomasowac wnetrznosci bo o taki efekt chodzi, nie chodzi o to zeby ciagle łupac tym basem ale czasem przychodzi taka ochota i wtedy jest dobrz miec cos w zapasie, prosze jeszcze o porade czy ta skrzynka to dobry wybor bo jeszcze mozna go zmienic, a cena wzmaka to zeby zmiescic sie w 1tys.

hmmm... Powerbas to dobry wybór jak słuchasz Techno prawde mowiac wtedy to najlepszy wybór w tej cenie Co do suba to ja bym sie rozejrzał jeszcze za czyms A jezeli chodzi o wzmak do 1000zł to popatrz na xetec

moze jakis konkretny model?? a jezeli oprocz techno slucham jeszcze innej muzyki to co na przod??