MotoNews.pl
12[s] taile po ritmo mk1 105TC (255281/132) - PT

[s] taile po ritmo mk1 105TC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, do rozsprzedania takie ritmo, poza silnikiem, kierą z nabą i dodatkowymi zegarami jest całe auto z papierem o wartosci historycznej.

Z ciekawszych rzeczy - sygnowana przez abartha skrzynia z dolnym wybierakiem, przednie hamulce z duzymi tarczami, zawiecha z tego co pamietam na zoltych KONI, zegary z obrotkiem oczywiscie, zderzak przedni zintegrowany ze spoilerkiem itd.

Do wziecia w calosci za 500zl do negocjacji (cena musi byc, regulamin), lub poszczegolne czesci. Ritmo oczywiscie 3d.

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2011-02-10 20:32:23 ]

witam

digi masz z niego?

hał macz?

Wstępnie klep. zawias.
Amory na grubych rurach, rozbieralne ?

digiplexa nie mial, tam byl zwykly aparat w bloku plus cewka z modulem.

Zawieszenie obejrze, porobie foty i dam znac.

zmierz średnice rur.

Przody, tyly czy komplet?

zmierz jedno i drugie ale szczególnie na tyłach mi zależy.

Poszedł priv, czekam na odpowiedź.

A mnie zaklep przody Do MK II 105TC podejdą?

do mk2 z mk1 podejda cale kolumny ale po przerobieniu czesci gornego mocowania kolumny do nadwozia, trzeba poskladac mocowanie z "dolu" od mk1 i gory od mk2{ lub na odwrot chcac zalozyc kolumny z mk2 do mk1} bo mk2 ma inna sprezyne to raz a dwa ma poduche mocowana na 3 sruby do kielicha a mk1 na dwie , osobno amortyzatory lub sprezyny nie, bo sa innej konstrukcji, konkludujac da sie to zrobic ale nie plug and play tylko troche rzezby

i w ten sposób kolejny klasyk pójdzie na żyletki

to ratuj go !!

przody niestety nadaja sie na smietnik - z lewego sie polalo, a prawy jest mocno skorodowany. Tylow niestety nie pomierzylem, bo nie bylo jeszcze dostepu (sa kola z tylu, oslony dosc mocno zaslaniaja amortyzator i utrudniaja pomiary, zwlaszcza ze stoi to pod chmurką. Trzeba bedzie to podniesc, zdjac kola a na mrozie to srednia przyjemnosc. Mam nadzieje ze nie jest to bardzo pilne