Problemy z fabrycznym autoalarmen

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem ze fabryczny mozna sobie w du*e wsadzic ale ostatnio zauwazylem ze nie dzialaja mi czujki, tzn jak siedze w srodku i uzbroje alarm to moge dymac w srodku 2 panienki a alarm sie nie wlaczy

o jakich ty czujnikach mowisz? masz czujniki ruchu w alarmie montowanym w salonie? ja u siebie nie mam..a moze ci sie tylko wydaje ze masz?? po za tym..co za roznica..tego samochodu i tak nikt nie ukradnie..a jak sie alarm wlaczy to i tak nikt nie zareaguje..zbedny gadzet

mam takie dwa pierdolniki przy u gory przy slupkach przednich, kiedys dzialalo

A Espero miało fabryczny autoalarm ?
Ale wracając do pytania - może masz wyłączoną funkcję czujników ultradzwiękowych
Poszukaj w instrukcji alarmu - u mnie cosik takiego jest, że np. można wyłączyć czujniki i zostawić w samochodzie dziecko lub psa, pomimo włączonego alarmu

niemam zadnej dokumenacji od tego alarmu, a alarm jest w pelni fabryczny, bede musial sie do niego dokopac i sprawdzic czy wtyczki od czujnikow sie nie wypiely

Cytat:
2006-03-15 15:34:21, Outcast pisze:
alarm jest w pelni fabryczny,

fabryczny to masz immobiliser..wszystko po za nim jest niefabryczne..alarm pewnie zalozony u dealera..chocby z powodow ubezpieczeniowych

niewiem, jak bylo esperko kupowane to takie juz dostalismy a za autoalarm nic nie placilismy

Cytat:
2006-03-15 17:23:52, Outcast pisze:
a za autoalarm nic nie placilismy

A papierów nie dali żadnych?

espero nie mialo alarmu fabrycznego, tylko alarmy zakladane u dealera w opcji (nie byla to opcja producenta a dealera).