[OT] Rondo Mogilskie Kraków sugestie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
dostalem za zadanie na uczelni zrobic zagospodarowanie kompozycyjno-przestrzenne ronda mogilskiego i jego najblizszej okolicy dlatego w ramach rozmowy ze spoleczenstwem chcialem prosic was jako kierowcow a zarazem glownych uzytkownikow co wam w tym miejscu wadzi, krore kierunki tranzytowe sa waszym zdaniem najwazniejsze, jakie rozwiazania komunikacyjne uwazacie ze bylyby tam najkozystniejsze, i czy zeczywiscie zachowanie w tym miejscu ronda jest koniecznoscia.
Z gory dziekuje za pomoc

troche nie ten dział na HP z tym

korki korki jeszcze raz korki ja najczesciej potrzebuje dojechac od grzegorzeckiego na lubicz i spowrotem lecz jak widze kolejke na lubicz to odpuszczam mogilskie i targam na opolska .......bardzo duzo ludzi tez jezdzi pod AE w sumie chyba najwieksz korki sa od ae z lubicz i od grzegorzeckiego na mogilskie..... wg mnie to powinno byc dwupoziomowy wezel komunikacyjny....

gdzie ty kwadracie studiujesz?

Moja sugestia - pozbyc sie szkieletora bo ie ma gdzie parkowac pod moja szacowna uczelnia :/

Cytat:
2006-03-09 18:16:11, pterock pisze:
gdzie ty kwadracie studiujesz?

WA PK

Cytat:
2006-03-09 19:06:15, Julo pisze:
Moja sugestia - pozbyc sie szkieletora bo ie ma gdzie parkowac pod moja szacowna uczelnia :/

a co do szkieletora to raczej nie wykonalne...podobno ktos go jakos wykupil i beda z nim cos robic ...ale nikt dokladnie nic nie wie ...jak to czesto w krakowie niestety bywa

no ale panowie poprosze o jakies sugestie...bo wszyscy wiedza ze jest tam zle , wszyscy narzekaja....wiec czekam na wiecej propozycji

[ wiadomość edytowana przez: Kwadrat125 dnia 2006-03-09 19:12:41 ]

Zrób tak:

Tranwaje pod ziemie piesi pod ziemie na środku ronda wielki parking i monopolowy

ja dalej pociagne OT
a propos szkieletora to zapraszam tu i tu
a co do uczelni to ja jestem na WIL PK

EDIT: troche o r. mogilskim

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-03-10 07:06:13 ]

No to kwadrat chyba juz masz pomysl - nawet z wizualizacja - jak dla mnie to taka estakada jest wypasiona - no chyba ze zaproponujesz cos innego

Swoja droga musimy sie w koncu kiedys wybrac na jakiegos browara w wolnym czasie

[ wiadomość edytowana przez: spawn666 dnia 2006-03-10 07:52:48 ]

Cytat:
2006-03-09 21:36:04, pterock pisze:
ja dalej pociagne OT a propos szkieletora to zapraszam tu i tu a co do uczelni to ja jestem na WIL PK EDIT: troche o r. mogilskim [ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-03-10 07:06:13 ]

no to kiedys musimy sie wybrac w koncu na browarka wszyscy razem ...bo petrockowego maluszka to dosc czesto spotykam pod uczelnia zaparkowanego na szlaku....a co do GD&K Group - firmy ktora niby kupila szkieletora ....z pewnych zrodel wiadomo mi ze jej poprostu nie bylo na to stac ...a pod przykrywka tej fimy kryje sie inwestor zagraniczny ....

[ wiadomość edytowana przez: Kwadrat125 dnia 2006-03-10 09:12:57 ]