Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-03-07 20:40:13 ad. 2 teoretycznie w Corollach jest takie pokrętło po lewej stronie deski...nie wiem jak w Carinach ale chyba podobnie...
|
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-03-07 20:50:56 No właśnie - w niektórych wersjach. Np. ja w swojej E9 nie mam tego a a w E10 było. |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-03-07 21:45:41 Mam chyba najubozsza wersje cari i mam regulacje natezenia podswietlenia zegarow i deski rodzielczej. Regulacje swiatel tez mam ale nie dziala, jak krece tym pokretlem to slychac, ze silniczki brzecza przy lampach ale nic sie nie przestawia.
A ten ukryty guzik to moze jakas odcinka byla. Na tym zdjeciu zaznaczylem gdzie jest pokretlo do regulcaji dechy i zegarow. ![]() |
![]() Romlat TOYOTA DRIVER Mazda 323F Łódź | 2006-03-07 23:20:49 Ja w Corolli mam pod kolumną kierownicy z lewej strony regulacje oswietlenia zegarów a obok jakś wyciąganą wajche na której narysyowany jest dystrybutor i napis Pull i Normal i nie wiem do czego to służy(może miało uruchamiac silnik hybrydowy jak w Priusie ale zapomnieli założyc ![]() ![]() ![]() |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2006-03-08 09:07:58
Romek w którym to dokładnie ejst miejscu?? Mozę ja też mam tylko nie widzę ![]() ![]() |
![]() Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2006-03-08 14:26:13 co do regulacji światel to może przy lampach coś jest nie tak
pokręć pokrętłem i posluchaj (powinieneś slyszeć czy silniczki działają) reulacja natężenia oświetlenia deski też jest po lewej stronie kierownicy ale troszke niżej (u mnie działa ale nigdy z niej nie korzystam) a ten kolejny gucik to może naprawde jakieś zabezpieczenie wczesniejszego posiadacza samochodu |
![]() szmyk TOYOTA DRIVER Yaris III/IS300/ForTwo PL-FR/Marseille | 2006-03-08 15:57:32 Czap Czap co do regulacji swiateł elektrycznej to mozliwe ze masz reflektory z regulacją reczna , chyba ze masz przy lampach z tyłu takie czarne kwadratowe puszki to to jest elektryczna regulacja swiateł i wynikało by z tego ze te plastykowe zebatki sie wyrobiły w srodku w nich , miałem to samo , tez mam najuboższa wersje cariny a własciwie mialem ale reflektory były elektrycznie sterowane , co do licznika kazda cari powinna miec regulacje natezenia wskazników zegarów poniewaz napewno kazdy licznik taki potencjometr zamontowany |
CzapCzap T E L E T U B I Ś | 2006-03-08 16:01:54 Jak ktos kreci pokretlem w kabinie a ja stoje z przodu z otwarta maska to slychac silniczek w lewej lampie a prawa milczy. Ale nie wazne i tak tego nie uzywam ![]() |
![]() Pigletto TOYOTA DRIVER V50 Orzesze | 2006-03-08 19:59:59
W Corolli E10 było tylko w niektórych wersjach wyposażenia, więc w Carinie chyba możliwe że też mogło nie wystąpić. |
Mart78 TOYOTA FRIEND now is ........ Czestochowa | 2006-03-08 20:29:44
No wlasnie, odkrylem do czego to sluzy ![]() ![]() ![]() |