Blos a Camry 3.0 V6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć!
Czy można założyć kompletnego Blosa to Camry 3.0 V6 z aluminiowym blokoiem? Czy nie ma spadków mocy, jak to wygląda jaka jest cena - szczerze powiem - myślałem, że jedyną sensowną rzeczą jaką można włożyć do Camry jest instalacja IV generacji za circa 6 tys zł

A co masz na mysli kompletnego?? i czy wogóle masz jakakolwiek instalacje juz założona??

Nie mam wlasnie i ktos z posiadaczy polecil mi zalozyc instalacje opartą na blosie

To wszystko zależy od twojego portfela, na co cie stac,Ja mam założonego blosa i jestem zadowolony jest 100% lepiej jak było na tradycyjnych mikserach.Np jak bym miał 4500zł to bym sobie założył sekwencje i tyle.ale nie mam ale mam blosa i jestem zadowolony jeszczew nie zanam osoby żeby narzekała na BLOSA.
(ale mówa jest o mechanicznym blosie,te elektroniczne nie są zbytnio dobre) Tylko ciekaw jestem czy ktoś z wrocławia montuje cała instalacje+Blos???Wiekszosc gaziarzy to czasami nie maja pojecia o czym sie mówi.

Pytałem w Abarcie - montuja cena to troche ponad 2 kzl - wlasnie tez nie mam kasy zeby ladowac 6 kzl na sekwensa

to wydaje mi sie że to dobra cena.I nawet kiedy montowali mi gaz do poloneza i nie narzekam.Ale pytaj ich o wszystko co bedzie wchodziło w skład instalacji.czy ci daja emulator sondy itp...
A blosa oni maja swojego?to zapytaj ile kosztuje u nich.