Reflektory WESEM --- zamówienie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jesli ktos chciałby zamowic sobie reflektory to zapraszam. Bede robil z kolega zamowienie a koszta wysylki to 28 zl wiec szukam chetnych do podzialu kosztow. Dwa lata temu zamawialem od nich przednie reflektory do fiata http://www.wesem.pl/halogen.php?halogen=fso&pl wtedy jeszzcze kosztowaly 9zł. Bede zamawial sobie te reflektory http://www.wesem.pl/halogen.php?halogen=3ho&pl

Zobaczcie jakie sa niskie ceny, halogeny od poldka http://www.wesem.pl/halogen.php?halogen=hp&pl
wszystko od producenta, zapraszam

To środkowe wykonanie mam na samochodzie. Niezła sprawa. W profilu są fotki - dla zainteresowanych.

.

ja jeszcze musze obejrzeć swoje czy się nadają jkby coś to dam niedługo znać

a jose? po starciu z latarnia pamietam ze mu jedno wypadło oczko, temu misiu

Jak bedzie kasa to bede trzech potrzebował: jedno dalekosiężne i dwa p-mgielne.

czy z poza regionu warszawskiego też można składać zamówienia?

Przepraszam, a nie bardziej warto zamówić światła w "Zelmocie"? Wiem, że są trochę droższe, ale jakość świecenia nieporównywalna.

zelmot ma gówniana oferte i ceny znacznie wyzsze i osobiscie uwazam ze wesem robi lepsze reflektory

do caro też?

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Wolę takie

Cytat:
2006-01-05 20:12:24, SPAjK pisze:
zelmot ma gówniana oferte i ceny znacznie wyzsze i osobiscie uwazam ze wesem robi lepsze reflektory

Uważam dokładnie odwrotnie - cena nieco wyższa za jakość kilkukrotnie większą. Ponieważ widzę, że paru kolegów chce robić większe inwestycje to się tu dopisałem. U mnie w WESEMach odbłyśniki zrobiły się brązowe kiedy reflektory leżały na półce na regale.

Tak przy okazji zapytam... Czy WESEM rozróżnia lewą i prawą stronę czy jest to obojętne, bo z tego co pamiętam to ZELMOT miał różne.

do fiata nie rozroznia!!!

grzech, a zelmot wysylkowo sprzedaje?

wesem robi tez chromy

Dalekosiężne "okrąglaki" (nie pamiętam niestety czy to były 2HO czy może 3HO - w każdym bądź razie był to ten mniejszy model) posiadałem w Jettcie. Rewelacja. Gorąco polecam

Spajki - kiedyś sprzedawali - ale czy nie prościej podjechać? Od Ciebie to "rzut beretem" - móglbyś kolegom nabyć i paczką wysłać, albo kurierem klubowym przekazać.

ul. Poezji 19
04-994 Warszawa - Wawer
tel. 872-99-25

Zelmot sprzedaje wysyłkowo. Zamawialem u nich przeciwmgielne, kosz przesylki kurierem (OPEK) wyniósł 20 zł.
Właśnie zmieniłem elem. optyczne krótkich z wesemu (nie byly zużyte / zniszczone) na zelmoty i jest duuużo lepiej (jedne i drugie H4). Nie zauważylem, żeby lewy i prawy byly jakoś rozróżnione.

A chromowane zelmoty 0610 to zupełnie inna historia niż chromowane wesemy 2HO/3HO...

EDIT: A poza tym, o zgrozo, chromowane 2HO są droższe od 0610-tek w chromie

[ wiadomość edytowana przez: jacek_s dnia 2006-01-06 10:02:54 ]

danielewicz, nie ma problemu, spakujemy i paczke dla Ciebie

Cytat:
2006-01-06 16:22:36, SPAjK pisze:
danielewicz, nie ma problemu, spakujemy i paczke dla Ciebie

byłoby piknie

mnie interesują takie drogowe
szyba raczej biała,bo jak to będzie wyglądać przy reszcie białych świateł...

Te reflektory ładnie wyglądają tylko na fotografii. Kupiłem takie i wcale nie jestem zadowolony. Wykonane są byle jak, obudowa z cienkiego plastiku jest krzywa i połówki nie dają się porządnie dopasować, a szkło trzyma się na słowo honoru. Świecą nieźle, ale do porządnych refklektorów to trochę im brakuje. Właśnie żałuję że je rozpakowałem i kombinuję jak by się ich pozbyć.