[s] Kilka flanszy do swapow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam jeszcze kilka wolnych swoich flanszy do swapow. Cena ta sama od dluzszego czasu - 200zl. Jesli ktos jest chetny to na priv kontakt do siebie.

Flansze oczywiscie aluminiowe, pelne, grubosci 30mm, waga 3kg, pasuja wlascwie do wszystkich kombinacji skrzynia silnik w swapach w komorze silnika. Polecam.

Jak chcialem kupic to nie miales...poza tym wycentrowana czy za sam material 200 zl ?

Jak moze wycentrowac jak nie ma twojego silnika/skrzyni?

Cytat:
2006-02-23 23:10:14, klr pisze:
Jak chcialem kupic to nie miales...poza tym wycentrowana czy za sam material 200 zl ?

Czasami tak bywa ze sie koncza a jak nie ma kilku chetnych to nie oplaca sie robic jednego odlewu. No chyba, ze wyzsza cena przez kupujacego bylaby do zaakceptowania
A jesli chodzi o sama flansze to - tak jak zauwazyl Kaza - nie jest ona wycentrowana, bo ani nie mam skrzyni ani silnika. Flansza jest przygotowana wlasnie do centrowania - obrobione ma powierzchnie styku do bloku silnika i kolnierza skrzyni.

Pozdro
Zuraw

Cytat:
2006-02-24 13:50:10, Zuraw pisze:
Czasami tak bywa ze sie koncza a jak nie ma kilku chetnych to nie oplaca sie robic jednego odlewu. No chyba, ze wyzsza cena przez kupujacego bylaby do zaakceptowania A jesli chodzi o sama flansze to - tak jak zauwazyl Kaza - nie jest ona wycentrowana, bo ani nie mam skrzyni ani silnika. Flansza jest przygotowana wlasnie do centrowania - obrobione ma powierzchnie styku do bloku silnika i kolnierza skrzyni. Pozdro Zuraw

kaza chyba bart

Ej, no dobra - kalafior - w fotce byl bialy maluch - myslalem, ze to kaza...

Żuraw koles sie odezwie w sprawie fnanszy do Ciebie...

Jakby zuraw sprzedał wsyztskie to ja tez jakies mam (cena do dogadania) ale odbior tylko osobisty bo ja nie mam czasu latac p opocztach

Cytat:
2006-03-06 20:49:31, dt01 pisze:
Żuraw koles sie odezwie w sprawie fnanszy do Ciebie...

To niech sie streszcza bo jeszcze jedna tylko mi zostala.