Moja 7 sport [nowe felgi]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

[ wiadomość edytowana przez: Booguc dnia 2006-02-05 22:29:22 ]

[ wiadomość edytowana przez: Booguc dnia 2006-03-23 21:19:48 ]

[ wiadomość edytowana przez: Booguc dnia 2006-03-23 21:57:30 ]

uwaga pytanie?? co w niej jest takiego że sie chwalisz?? może ja sie nie znam a tam coś fajnego jest?? jakiegoś opisa byś wrzucił

zmień felgi bo dupnie wygląda na cowpackach nie mówiąc już o tym zarąbistym tylnym zawieszeniu, daj tam 8 cali mattigi np + gleba i będzie si nie no auto niezłe ale takie zapuszczone mi się trochę wydaje (może to sztuczne oświetlenie? )

no własnie tez było takie moje pierwsze wrazenie ze auto troche zapuszczone...szczegolnie tył

kiedys pokazalem fotki robione w nocy i niektorzy chcieli zaobzcyc jak wyglada za dnia,wiec zrobilem nowe fotki... i tyle

Fiat 127 MK III spotr z 1982 roku, silnik 1300 75 KM 103 NM

[ wiadomość edytowana przez: Booguc dnia 2006-02-05 22:46:17 ]

co do zapuszczenia auta ... hmm jest troszke zimno na mycie ps:tylna klapa to smiec do wywalenia

Zapodaj na wiosnę jakieś fajne "oldschoolowe" fele i bedzie o wiele lepiej wyglądało, bo teraz to troszku bidnie.

atrapy nie bylo juz jak Ją kupowalem, nie moglem zdobyc takiej wiec w ta dziure wstawilem lampy.Kowpaki tez nabylem razem z samochodem,chcialem je zdiac ale po ogledzinach felg stwierdzilem ze lepiej bedzie jak zostawie kolpaki.

panie przecie tu sie niema czym chwalić potrza najpierw solidna gleba i jakieś konkret felusie bo tył to wygląda masakrycznie

Cytat:
2006-02-06 00:22:15, baryla_wroclaw pisze:
panie przecie tu sie niema czym chwalić

panie, przecie nigdzie nie pisze "chwalę się"...

Cytat:
2006-02-05 22:40:19, Booguc pisze:
kiedys pokazalem fotki robione w nocy i niektorzy chcieli zaobzcyc jak wyglada za dnia,wiec zrobilem nowe fotki... i tyle

o nawet tu jest coś o tym napisane

Cytat:
panie przecie tu sie niema czym chwalić

co wy z tym chwaleniem?? poprostu pokazalem fotki mojej fury.... a jesli baryla uwaza ze nie ma sie czym chwalic a try3ek uwaza ze w tym samochodzie nie ma nic fajnego to zastanawiam sie co to za forum milosnikow fiata jesli czlonkowie twierdza ze w fiacie nie ma nic nadzwyczajnego.. moze na codzien widzicie fiaty 127 sport i wam sie juz "przejadly"

fajny meterial na ciekawe autko. Co prawda MK3 srednio mi sie podoba (po zdjeciu listew a dzwiach wygladalby troszke lzej), ale auto ciekawe. Troche mi ten kolor nie pasuje (zlewa sie z plastikami), lepiej wygladaloby gdyby plastiki byly szare jak to u fiata w tamtych czasach bywalo. O felgach powiedzieli poprzednicy. Popracowalbym tez nad tapicerka (szary skay na bokach foteli ma juz troche dosyc), przydalyby sie jakies kubelki lub chociaz troche bardziej sportowe fotele (nawet inter-grocliny z poldka), ale fotele w "sportowych" wersjach popularnych modeli u fiata zawsze byly kanapowe. Pomysl nad jakims grillem (fajnie wygladalby "plaster miodu", w ostatecznosci nawet siatka) i okraglym znaczkiem fiata w wiencu- ladnie komponowalby sie z halogenami A glosami ze nic ciekawego sie nie przejmuj, ludzie zmienia zdanie jak dopiescisz to auto.

P.S.

z gleba bylbym ostrozny- buda ma juz swoje lata a 127 nie byly najsztywniejszymi autami, wiec bez porzadnego wzmocnienia nadwozia nie zglebialbym tego auta.

Cytat:
2006-02-06 10:59:16, Booguc pisze:
co wy z tym chwaleniem?? poprostu pokazalem fotki mojej fury.... a jesli baryla uwaza ze nie ma sie czym chwalic a try3ek uwaza ze w tym samochodzie nie ma nic fajnego to zastanawiam sie co to za forum milosnikow fiata jesli czlonkowie twierdza ze w fiacie nie ma nic nadzwyczajnego.. moze na codzien widzicie fiaty 127 sport i wam sie juz "przejadly"

nio no panocju przpraszam jeśli cie uraziłem nie w takim kontakscie to miało to być bryczka fajna tylko do super wyglądu to brak jednak dobrego felunku i soczystej gleby ale pozatym to wszystko jest git

Kosa,dziki za kilka slow otuchy wiem ze przede mna jescze duzo pracy nad tym samochodem,niestety nie mam garazu i to jest glowna przyczyna zaniedbania auta.W zawieszenie bede ingegowal dopiero na wiosne jak zrobie podloge bo nie chce zeby sie polamal. Chwilowo nie mam kapusty zeby odnawiac auto,wiekszasc kasy pochlaniaja naprawy nie zwiazane z wizualna strona fiata.

Booguc gdzies ja kupil? bo tablice z moich pionkowsko-radomskich stron

tak czy owak fajnie ze starasz sie utrzymac "7" przy zyciu. Moja rada jest taka- doprowadz auto mechanicznie i blacharsko do ladu w miedzyczasie kompeltujac czesci do nadania mu odpowiedniego wygladu (oraz potrzebne blachy - z doswiadczenia wiem ze czasami pod listwami nie ma dzwi itp kwiatki). Kupujac sukcesywnie rozne ciekawe rzeczy mozna sporo obnizyc koszty takiego remontu. Na koniec zostaw sobie lakier i ewentualne przerobki z nim zwiazane (zaspawanie niepotrzebnych otworow (np po listwach) itp.) majac auto rozebrane do lakieru mzna zajac sie duperelami jak doprowadzenie do ladu plastikow, lamp itp.
Jesli moge cos podpowiedziec- fajnie wygadalyby dodatki z polerowanego aluminium- np spolerowanie orginalnej kierownicy, jakies subtelne nakladki na pedaly. Ozywiloby to nieco bardzo plastikowe wnetrze. Powodzenia w pracach nad "7"

Cytat:
Booguc gdzies ja kupil? bo tablice z moich pionkowsko-radomskich stron

dokladnie w Pionkach zanabylem 7. Jeszcze jej nie przerejestrowalem, bo udalo i sie dogadac z poprzednim wlascicielem. OC w Pionkach za pol roku to 150 zl!!w Wawie ponad 2 razy tyle:/

To jest fajna furka do kjsów - niewielkim kosztem mozna cos fajnego z tego zbudowac

pozdro Booguc, nie przejmuj sie ze niektorzy to od razu cos do Ciebie maja - dorosną

fajna bo kompletna i nie zbadziewiona ,dzisiaj juz raczej ciezko znalezc sporta 1.3 w oryginalnym wygladzie.Mam pytanie : jak u ciebie wyglada wydech , ile tlumikow i jak sa rozmieszczone , jaka srednica koncowki?